Showing 1–12 of 85 results

Show sidebar

Bela-прибор (30 парчиња)

14,368.00 ден
Високо квалитетен модерен и елегантен сет од 30 парчиња прибор за јадење изработен кој се карактеризира со агилност и практичност.

Boning knife PROFESSIONAL-нож

4,990.00 ден
Специјален нож за отстранување на коски или жили од месо со тенко сечило и должина од 14см. Ножевите од колекцијата

Bread knife TWIN-нож

3,624.00 ден
Специјален нож за сечење различни видови на леб благодарение на назабеното сечило. Безпрекорно и лесно ги сече крцкавите и меките

Ceramic sharpening-алатка за острење ножеви

6,700.00 ден
Алатка за лесно и брзо острење на ножеви и ножички. Керамичкиот метал од кој е направена алатката, нежно ги остри

Chef’s knife PROFESSIONAL-нож 16см

6,227.00 ден
Специјално дизајниран нож за готвачи со сечило од 16см, високо квалитетен финиш и модерен дизајн. Ножот за готвачи е неопходна

Chef’s knife PROFESSIONAL-нож 23см

7,711.00 ден
Производител: Zwilling Специјално дизајниран нож за готвачи со сечило од 23см, високо квалитетен финиш и модерен дизајн. Ножот за готвачи

Chef’s knife TWIN-нож

4,275.00 ден
Специјално дизајниран нож за готвачи со сечило долго 20см, високо квалитетен финиш и модерен дизајн. Ножот за готвачи е неопходна

Chef’s knife ZWILLING Pro-нож

6,977.00 ден
Традиционалниот готварски нож од колекцијата ZWILLING® Pro е идеален за чистење и сецкање зеленчук, зачини и месо. Ножот е релативно
Close

Chef’s knife ZWILLING Pro-нож 26см

9,190.00 ден
Готварскиот нож од колекцијата ZWILLING® Pro има многу намени и сече многу прецизно. Високото ниво на квалитет е постигнато со

Chin. chefs knife-сатар

4,981.00 ден
Овој сатар е специјално изработен за подготовка на Ориентални специјалитети но и оброци од Западната кујна. Има сечило од 20см

Chinese chopper TWIN-сатар

5,237.00 ден
Практичен, сенаменски TWIN® Pollux сатар со должина на сечило од 15см кој сече без напор месо, ребра и други слични

Cleaver-сатар

4,742.00 ден
Професионалниот дизајн на овој сатар гарантира лесно управување и поголема безбедност при работата во кујната. Оптимално балансираната тежина го прави