Нашите мулти-функционални даски за сечење и подметачи обезбедуват практична употреба. Тие се достапни во широк спектар на шарени дизајни за да одговараат на сите вкусови и кујни. Се користат како даска за сецкање или за сервирање храна. Даските за сечење со шарен, но и едноставен дизајн додадаваат стил во вашата кујна, а воедно ќе ја заштитат и работната површина на кујната. Тие се карактеризираат со можноста да се мијат во машина за садови и се BPA Free.

Стаклените даски се направени од калено стакло и со нелизгави гумички поставени на долната страна.

Даската од бамбусово дрво е премачкано со растително масло во својата обработка и не се оштетува при допирот со ножевите. Бамбусот е по природа антибактериски и апсорбира најминимален процент на влага, што го прави најхигиенски од сите видови на дрва.

Nasite multi-funkcionalni daski za sechenje I podmetachi ovbezbeduvaat prakticna upotreba. Tie se dostapni vo sirok spektar na sareni dizajni za da odgovaraat na site vkusovi i kujni. Se koristat kako daska za seckanje ili za serviranje hrana. Daskite za secenje so saren, no ednostaven dizajn, dodavaat stil vo vasata kujna, a voedno kje ja zastitat i rabotnata povrsina na kujnata. Tie se karakteriziraat so moznosta da se mijat vo masina za sadovi i se BPA Free.

Staklenite daski se napraveni od kaleno staklo i so nelizgavi gumicki postaveni na dolna povrsina.

Daskata od bambusovo drvo e premaskano so rastitelno maslo vo svojata obrabotka i ne se ostetuva pri dopirot so nozevite. Bambusot e po priroda antibakteriski i apsorbira najminimalen procent na vlaga, sto go pravi najhigienski od site vidovi na drva.

Showing 1–12 of 34 results

Show sidebar

Bimbi – подметач за на маса

149.00 ден

Burano – сет од 4 подметачи

490.00 ден

Chop2Pot™ Bamboo – даска за сечење

1,290.00 ден

Chop2Pot-даска со преклоп

649.00 ден1,390.00 ден

Cucina – подметач 33х46cm

549.00 ден

Cucina – стаклена даска

390.00 ден

Cucina – стаклена даска (дрво)

390.00 ден845.00 ден

Cucina – стаклена даска (камен)

390.00 ден845.00 ден

Cucina – стаклена даска (темно сива)

390.00 ден845.00 ден

Cucina Hob Covers – стаклени плочи

1,490.00 ден

Cut&Carve Bamboo Chopping Board – даска за сечење

2,790.00 ден 1,953.00 ден

Cut&Carve Plus-даска за сецкање со боцки

1,490.00 ден