Нашиот асортиман на производи за сервирање и прибор за на маса опфаќа секаков прибор и повеќенаменски сетови за сервирање. Сетовите за сервирање се состојат од три или повеќе црни или бели чинии, поставени на подлога од бамбусово дрво. Садовите за овошје се неизоставен дел, направени од нерѓосувачки челик. Гарантирано одличен изглед на овошјето! Секој од производите дава елегантен изглед на масата, а истовремено перфектен декоративен елемент. Лесно се одржуваат и лесни се за носење.

Останатите садови за сервирање се направени со рачна изработка на класично стакло, дизајнирани за послужување на храна за сите пригоди. Подметачите и сетовите за зачини се неизоставен дел од колекцијата, кои заедно прават една совршена целина.

Nashiot asortiman na proizvodi za serviranje i pribor za na masa opfakja sekakov pribor i povekjenamenski setovi za serviranje. Setovite za serviranje se sostojat od tri ili povekje crni ili beli cinii, postaveni na podloga od bambusovo drvo.  Sadovite za ovosje se neizostaven del, napraveni od negjosuvachki celik. Garantirano odlicen izgled na ovosjeto! Sekoj od proizvodite dava eleganten izgled na masata, a istovremeno perfekten dekorativen element. Lesno se odrzuvaat i lesni se za nosenje.

Ostanatite sadovi za serviranje se napraveni so racna izrabotka na klasicno staklo, dizajnirani za posluzuvanje na hrana za site prigodi. Podmetacite i setovite za zacini se izostaven del od kolekcijata, koi zaedno pravat edna sovrsena celina.

Showing 1–12 of 60 results

Show sidebar

Alabastro – длабок сад, 22 см

739 ден

Alabastro – сад за послужување, бела боја, 31 см

1.849 ден

Bitz – сет од 4 прстени за салвети

1.599 ден

Blomsterberg Glass – сет од 4 чаши за сервирање

749 ден

Blomsterbergs – подигнат сад за торта

1.790 ден

Blomsterbergs – сет од 4 садови за сервирање

790 ден

Blomsterbergs – сет од 4 стаклени садови за сервирање

690 ден

Calmo – длабок сад, 30 cm, сива боја

549 ден1.990 ден

Calmo – чинија за сервирање

699 ден

Ciao – држач за салфети

553 ден

Ciao – чинија за сервирање

1.290 ден

Cucina – сад за сервирање на сирење

2.490 ден