Кујната Maxim нуди нови решенија за опремување на кујнскиот простор. Таа овозможува да се склопат композиции кои се персонализирани повеќе од било кога, со новите модули кои се движат помеѓу затворени прегради и отворени елементи, големи кабинети или ѕидни единици кои се прилагодуваат на потребите кои ги бара модерниот живот. Исто

така, кујната го обединува класичниот стил со модерниот изглед и современите технологии за уште поголем комфор. Модулите и единиците овозможуваат доволно голем простор за складирање на сите предмети и апарати кои ви се потребни.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!