Дали знаевте дека според последните статистички податоци, кои датираат од 2018-та година, 31,6% од корисниците на интернет во Македонија нарачале т.е. купиле нешто online? Во споредба со претходната година, станува збор за пораст од 62%! 406.000 Македонци купиле одреден производ преку интернет… бидете и вие дел од оваа група!

20160113152147_logo_1LOGO-01-01 (1)

Кај нас гарантирано ќе имате искуство со брзо, лесно и што е најважно, 100% безбедно купување преку интернет. Доколку се соочувате по прв пат со ваквиот начин на купување, следете ги чекорите во продолжение и уверете се во тоа колку е едноставен и брз овој процес!