Иновативни решенија за отпад со патентиран, хигиенски систем за собирање. Овие канти за отпадоци овозможуваат да се задржи отпадот до три пати повеќе од обична канта за отпадоци со слична големина. Компактирањето на вашето ѓубре значи дека ќе ја испразните кантата поретко и употребувате помалку облоги. Титан, исто така, има дизајн против изливи, така што нема да ги истегне или затвори кесите. Има и  заменлив филтер за мирис за да ги неутрализира непријатните мириси.

Inovativni resenija za otpad so patentiran, higienski sistem za sobiranje. Ovie Kanti za otpadoci ovozmozuvaat da se zadrzi otpadot do tri pati povekje od obicna kant za otpadoci so slicna golemina. Kompaktiranjeto na vaseto gjubre znachi deka kje ja ispraznite kantata poretko i upotrebuvate pomalku oblogi. Titan, isto taka, ima dizajn protiv izlivi, taka shto nema da gi istegne ili zatvoi kesite. Ima i zamenliv filter za miris za da gi neutralizira neprijatnite mirisi.

Showing 1–12 of 22 results

Show sidebar

General Waste Liner – кеси за отпад

399.00 ден

GoRecycle 28-litre Recycling Caddy – Канта за отпадоци

2,990.00 ден

GoRecycle 32-litre Recycling Collector – Канта за отпадоци

2,990.00 ден

GoRecycle 46-litre Recycling Collector & Caddy Set – Канта за отпадоци

4,990.00 ден

IW6 30 Litre Custom-fit Bin liners – Композитни кеси за отпад

399.00 ден

Magic Shot – Кош

980.00 ден

Slam Dunk – Корпа

790.00 ден

Split – корпа за отпадоци

1,490.00 ден

Split™ 6 Steel Recycler Bin – канта за отпадоци

3,490.00 ден

Stack 4 – корпа за отпадоци

3,490.00 ден

Titan 20 – канта за отпадоци

13,900.00 ден

Titan 30 – канта за отпадоци

14,900.00 ден