Showing all 5 results

Show sidebar
-29%
Песок
Розева
Сива
Црна
Close

Galzone – Корпа за отпадоци

1,190.00 ден 849.00 ден
Метална корпа за отпадоци. Димензии: D=17cm H=26,5cm; 3l

KJ – корпа за во бања

1,990.00 ден 995.00 ден
Корпа за во бања со капацитет од 3 литри, направена од метал и полипропилен, со сјаен финиш. Корпата има дијаметар
Светло плава
Сива
Close

Split – корпа за отпадоци

1,390.00 ден
  • Димензии: 21 x 21 x 28 цм
  • Одржување: се чисти рачно
Sold out
Тегет
Сива
Close

Zone nova one – корпа за отпадоци

4,390.00 ден
Корпа за во бања изработена од ABS-пластика – обработка мека на допир. Димензии: Диjаметар: 23cm Висина: 29cm Капацитет: 5l
Sold out
Бела
Сива
Црна
Close

Zone Ume – корпа за отпадоци

3,990.00 ден
Корпа за во бања изработена од ABS-пластика – обработка мека на допир. Димензии: диjаметар 19,5 cm; висина 22cm Капацитет: 4l