Чувајте ја вашата бања чиста и уредна со нашиот голем асортиман на иновативни производи за бања. Заедно споени сочинуваат една практична и стилска целина. Од револуционерна тоалетна четка до паметни решенија за складирање, секој прозвод има свои уникатни карактеристики. Одличен додаток се и пешкирите кои се направени од 100% памук. Нашите пешкири се достапни во различни димензии и бои.

Cuvajte ja vasata banja cista i uredna so nasiot golem asortiman na inovativni proizvodi za banja. Zaedno spoeni socinuvaat edna prakticna i stilska celina. Od revolucionerna toaletna cetka do pametni resenija za skladiranje, sekoj proizvod ima svoi unikatni karakteristiki. Odlicen dodatok se i peskirite koi se napraveni od 100% pamuk, vo razlicni dimenzii i boi.

Showing 1–12 of 13 results

Show sidebar
-50%
Бела
Зелена
Песок
Петролеј
Сива
Close

Galzone – пешкир за бришење 100×50см

275.00 ден369.00 ден
Крпа за бришење изработена од 100% памук. Димензии: L=100cm W=50cm
-33%
Песок
Сива
Close

Galzone – пешкир за бришење 70×50см

399.00 ден 269.00 ден
Крпа за бришење изработена од 100% памук. Димензии: L=70cm W=50cm
-50%
Бела
Песок
Црна
Close

Galzone – пешкир за лице 30×30см

199.00 ден 99.00 ден
Крпа за лице иразботена од 100% памук. Димензии: L=30cm W=30cm
-34%
Зелена
Сива
Close

KJ – пешкир 140×70см

990.00 ден 649.00 ден
Крпа за бришење изработена од 100% памук. Димензии: должина 140cm, ширина 70cm.
Sold out
Песок
Розева
Close

Zone – Пешкир за бришење 100×50см

482.00 ден689.00 ден
100% памук Димензии: L 100,0cm- W 50,0cm
Бела
Песок
Петрол зелена
Close

Zone – Пешкир за бришење 140×70см

1,399.00 ден
100% памук Димензии: L 140,0cm- W 70,0cm
Бела
Песок
Розева
Close

Zone – Пешкир за бришење 70×50см

549.00 ден
100% памук Димензии: L 70,0cm- W 50,0cm

Zone Classic – пешкир 100×50см

569.00 ден 399.00 ден
Крпа за во бања, изработена од 100% памук. Димензии: Должина: 100 cm Ширина: 50 cm

Zone Classic – пешкир 140×70см

1,190.00 ден 833.00 ден
Крпа за во бања, изработена од 100% памук. Димензии: Должина: 140 cm Ширина: 70 cm
Тегет
Зелена
Црна
Close

Zone Prime – пешкир 100×50см

763.00 ден
Крпа изработена од 100% памук, со димензии 50 cm х 100 cm.
Кафеава
Крем
Close

Zone Prime – пешкир 100×50см

790.00 ден
Крпа за во бања, изработена од 100% памук. Димензии: Должина: 100 cm Ширина: 50 cm
Тегет
Зелена
Црна
Close

Zone Prime – пешкир 140×70см

1,290.00 ден
Крпа за во бања, изработена од 100% памук. Димензии: Должина: 140 cm Ширина: 70 cm