Чувајте ја вашата бања чиста и уредна со нашиот голем асортиман на иновативни производи за бања. Заедно споени сочинуваат една практична и стилска целина. Од револуционерна тоалетна четка до паметни решенија за складирање, секој производ има свои уникатни карактеристики. Модерните садови за сапун се есенцијален производ за секоја бања. Изработени од керамика, порцелан или пластика, со иновативен дизајн за поголема хигиена.

Cuvajte ja vasata banja cista i uredna so nasiot golem asortiman na inovativni proizvodi za banja. Zaedno spoeni socinuvaat edna prakticna i stilska celina. Od revoluvionerna toaletna cetka do pametni resenija za skladiranje, sekoj proizvod ima svoi unikatni karakteristiki. Modernite sadovi za sapun se esencijalen proizvod za sekoja banja. Izraboteni od kermika, porcelan ili plastika, so inovativen dizajn za pogolema higiena.

 

Showing 1–12 of 15 results

Show sidebar
-29%
Бела
Зелена
Песок
Розева
Сива
Close

Galzone – Сад за течен сапун

553.00 ден 390.00 ден
Керамички сад за течен сапун бел по боја. Димензии: D=7cm H=19,5cm; 0,25l

Presto – хигиенски сад за сапун

990.00 ден
  • Димензии: 14.6 x 7.3 x 7.3 cm
  • Капацитет: 250 ml
  • Рачно се мие.
Светло плава
Сива
Close

Slim – пумпа за сапун

890.00 ден
  • Димензии: 14.1 x 6.2 x 9.1 цм
  • Одржување: се чисти рачно
Светло плава
Сива
Close

Slim – сад за сапун

490.00 ден
  • Димензии: 8.4 x 7.1 x 3.6 цм
  • Одржување: се чисти рачно

Zone Grace – држач за сапун

893.00 ден
Држач за сапун изработен од Полиресин. Боја: Црна Димензии: Диаметар: 12cm Висина: 2,8cm
Песок
Петрол зелена
Розева
Сива
Close

Zone Nova – сад за сапун

790.00 ден
Порцелански, мат сад за чување на сапун. Садот има висина од 2,5 cm и дијаметар од 11 cm.

Zone Nova – сад за течен сапун

1,490.00 ден
Порцелански сад за сапун во мат розев финиш. Садот за течен сапун има висина од 11,5 cm и дијаметар од

Zone nova one – сад за сапун

790.00 ден
Порцелански, мат сад за чување на сапун. Садот има висина од 2,5 cm и дијаметар од 11 cm.
Тегет
Бела
Црна
Close

Zone Nova One – сад за течен сапун

2,190.00 ден
Пумпа за сапун изработен од порцелан -мат Димензии: Диаметар: 8cm Висина 11,5cm

Zone Nova Shine – сад за течен сапун

1,490.00 ден
Садот за течен сапун е направен во сјаен црн финиш и има капацитет од 0,25l. Садот има висина од 11,5

Zone Saxo – држач за сапун

2,195.00 ден 695.00 ден
Држач за сапун изработен од бетон, полиресин и челик 18/8, Боја: Сива Димензии: Диаметар: 10,5cm Висина: 2,5cm
Петрол зелена
Сиво зелена
Close

Zone soft – сад за сапун

790.00 ден
Сад за сапун изработен од порцелан-мат Димензии: Должина: 13см Висина: 2см Ширина: 11см