Чувајте ја вашата бања чиста и уредна со нашиот голем асортиман на иновативни производи за бања. Заедно споени сочинуваат една практична и стилска целина. Од револуционерна тоалетна четка до паметни решенија за складирање, секој прозвод има свои уникатни карактеристики. Одличен додаток се и пешкирите кои се направени од 100% памук. Нашите пешкири се достапни во различни димензии и бои.

Cuvajte ja vasata banja cista i uredna so nasiot golem asortiman na inovativni proizvodi za banja. Zaedno spoeni socinuvaat edna prakticna i stilska celina. Od revolucionerna toaletna cetka do pametni resenija za skladiranje, sekoj proizvod ima svoi unikatni karakteristiki. Odlicen dodatok se i peskirite koi se napraveni od 100% pamuk, vo razlicni dimenzii i boi.

Showing 1–12 of 13 results

Show sidebar

Södahl Comfort Organic – пешкир (40×60 cm)

449.00 ден

Södahl Comfort Organic – пешкир (50×100 cm)

790.00 ден

Södahl Comfort Organic – пешкир (70×140 cm)

1,290.00 ден

Zone Classic – пешкир (140×70 cm)

594.00 ден990.00 ден

Zone Classic – пешкир (30×30 cm)

199.00 ден249.00 ден

Zone Classic – пешкир (50×100 cm)

595.00 ден

Zone Classic – пешкир (50×70 cm)

490.00 ден

Zone Inu – пешкир 140х70 cm

1,299.00 ден 909.00 ден

Zone Inu – пешкир 50х100 cm

799.00 ден 559.00 ден

Zone Inu – пешкир 50х70cm

595.00 ден 417.00 ден

Zone Prime – пешкир 100×50см

790.00 ден 553.00 ден

Zone Prime – пешкир 140×70см

1,290.00 ден 903.00 ден