Чувајте ја вашата бања чиста и уредна со нашиот голем асортиман на иновативни производи за бања. Заедно споени сочинуваат една практична и стилска целина. Од револуционерна тоалетна четка до паметни решенија за складирање, секој производ има свои уникатни карактеристики. Модерните садови за сапун се есенцијален производ за секоја бања. Изработени од керамика, порцелан или пластика, со иновативен дизајн за поголема хигиена.

Cuvajte ja vasata banja cista i uredna so nasiot golem asortiman na inovativni proizvodi za banja. Zaedno spoeni socinuvaat edna prakticna i stilska celina. Od revoluvionerna toaletna cetka do pametni resenija za skladiranje, sekoj proizvod ima svoi unikatni karakteristiki. Modernite sadovi za sapun se esencijalen proizvod za sekoja banja. Izraboteni od kermika, porcelan ili plastika, so inovativen dizajn za pogolema higiena.

Showing 1–12 of 17 results

Show sidebar

Presto – хигиенски сад за сапун

990.00 ден

Presto Steel Soap Dispenser – сад за течен сапун

1,290.00 ден

Slim – пумпа за сапун

990.00 ден

Slim – сад за сапун

490.00 ден590.00 ден

Slim Steel Soap Dish – сад за сапун

590.00 ден

Surface-пумпа за сапун

1,490.00 ден

Zone Nova – сад за сапун

745.00 ден

Zone Nova One – сад за сапун

373.00 ден745.00 ден

Zone Nova One – сад за течен сапун

2,190.00 ден

Zone Nova – сад за течен сапун

1,290.00 ден

Zone soft – сад за сапун

495.00 ден

Zone Suii – сад за сапун

749.00 ден