Showing 1–12 of 69 results

Show sidebar
Close

Balloon glass – сет од 2 чаши (420мл)

1,990.00 ден
Сет од 2 транспарентни чаши, со капацитет од 420мл. Димензија: висина – 17,5цм; ширина – 11цм.
Close

Balloon Goblet – сет од 8 чаши

4,420.00 ден
Сет од 8 стаклени чаши, идеални за послужување на вино, коктели, аперитиви или одредени десерти. Транспарентни се, со капацитет од
Close

Balloon Tumbler – сет од 8 чаши

2,449.00 ден
Сет од 8 стаклени чаши, идеални за послужување на вино, коктели, аперитиви или одредени десерти. Транспарентни се, со капацитет од
Hot
Blueberry
Melon
Rose
Close

Bangle – сет од 2 чаши

1,690.00 ден
Сет од 2 чаши, рачно обоени. Достапни се три бои, а секоја од нив во дизајнот вклучува и златна линија
Blueberry
Melon
Rose
Close

Bangle Baloon – сет од две чаши

1,990.00 ден
Сет од 2 чаши, рачно обоени. Достапни се три бои, а секоја од нив во дизајнот вклучува и златна линија
Close

Bar – 2 чаши за виски

1,490.00 ден
Сет од две чаши за виски, направени со рачна изработка на стакло. Една чаша има капацитет од 275 ml. Димензија
-6%
Close

Bar – 2 чаши за шампањ

1,590.00 ден 1,490.00 ден
Сет од две чаши за шампањ со капацитет од 225 ml, направени со рачна изработка на стакло. Висината на чашата
Close

Celebrate – 2 чаши за шампањ

3,490.00 ден
Сет од две чаши за шампањ, со капацитет од 220 ml, направен со рачна изработка на стаклото. Карактеристични се по
-19%
Зелена
Сина
Close

Coro CZ14-чаши за вино

2,450.00 ден 1,990.00 ден
Coro Сет од 4 чаши 400мл Сет од 4 чаши декорирани во неколку нијанси на сина боја. Спакувани во шарена
Close

Deco – сет од 8 чаши

3,490.00 ден
Сет од 8 чаши, со капацитет од 390 ml, направени со рачно изработено стакло. Чашите се специфични по нивниот изглед,
-9%
Close

Deco – сет од 8 чаши за вино

7,990.00 ден 7,290.00 ден
Сет од 8 чаши за вино, со капацитет од 525 ml, направени со рачно изработено стакло. Чашите се специфични по
-8%
Close

Deco – сет од 8 чаши за шампањ

5,990.00 ден 5,490.00 ден
Сет од 8 чаши за шампањ, со капацитет од 225 ml, направени со рачно изработено стакло. Чашите се специфични по