Од обични ручеци со пријатели и семејства до весела вечера, изберете од нашиот широк спектар на секојдневни чинии. Разновидни и практични за сите прилики. Изненадете ги вашите гости, со чинии за супи и тестенини, но и за десети, кои заедно креираат совршена целина. Чиниите се направени од порцелан и рачно боени, со златни, металик и пастелни бои. Покрај порцеланските, нашиот асортиман ги опфаќа и чиниите направени од керамика. Тие се подеднакво совршени за прослави на отворено или елегантни средби внатре во домот. Секој сет е спакуван со соодветна луксузна кутија, што ги прави совршен подарок за вашите блиски. Тие се достапни во широк спектар на шарени дизајни за да одговараат на сите вкусови и кујни. Оставете впечаток со извонредно дизајнираните сетови за максимална разновидност.

 

Od obicni ruceci so prijateli i semejstva do vesela vecera, izberete od nasiot sirok spektar na sekojdnevni cinii. Raznovidni i prakticni za site priliki. Iznenadete gi vasite gosti, so cinii za supi i testenini, no i za deserti, koi zaedno kreiraat sovrsena celina. Ciniite se napraveni od porcelan i racno boeni, so zlatni, metalik i pastelni boi. Pokraj porcelanskite, nasiot asortiman gi opfakja i ciniite napraveni od keramika. Tie se podednakvo sovrseni za proslavi na otvoreno ili elegantni sredbi vnatre vo domot. Sekoj set e spakuvan so soodvetna luksuzna kutija, sto gi pravi sovrsen podarok za vasite bliski. Tie se dostapni vo sirok spektar na sareni dizajni za da odgovaraat na site vkusovi i kujni. Ostavete vpecatok so izvonredno dizajniranite setovi za maksimalnata raznovidnost.

Showing 1–12 of 15 results

Show sidebar

Deco – сет од 4 длабоки чинии

3,490.00 ден
 • Материјал: рачно боен порцелан
 • Димензии: дијаметар од 13 cm
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа

Deco – сет од 4 длабоки чинии

3,490.00 ден
 • Материјал: рачно боен порцелан
 • Димензии: дијаметар од 23 cm
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа

Deco – сет од 4 чинии

3,690.00 ден
Сет од 4 порцелански чинии, со дијаметар од 28 сантиметри. Чиниите се со специфичен дизајн и изглед, кој содржи златни

Deco – сет од 4 чинии за десерт

2,990.00 ден
 • Материјал: рачно боен порцелан
 • Димензии: дијаметар од 20 cm
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа

Dine Soup/Pasta-х4 чинии за супа

2,190.00 ден 1,095.00 ден
 • Материјал: порцелан
 • Димензии:  дијаметар 25 cm; висина 3.5 cm
 • Одржување: се мие во машина за садови

Leo – овална чинија со даска за сечење

990.00 ден
 • Материјал: бамбус
 • Одржување: се мие рачно
 • Димензии: 34,5 х 20,5 х 3,5 цм

Pearl – сет од 4 длабоки садови

2,390.00 ден 1,673.00 ден
 • Материјал: порцелан
 • Димензии: дијаметар 10,5 cm; висина 6 cm
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа

Pearl – чинии за сервирање (х4)

3,390.00 ден
 • Материјал: рачна изработка на стакло
 • Димензии: висина 2 см; дијаметар 20 см
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа
Металик
Пастел
Close

Polka – сет од 4 чинии

1,290.00 ден
 • Материјал: порцелан
 • Димензии: дијаметар 9,5цм; висина 1цм
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа

Polka PL25- сет чинии

3,690.00 ден
 • Материјал: порцелан
 • Димензии: дијаметар 16цм; висина 2цм
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа

Polka PL26 – сет длабоки садови (пастел)

2,790.00 ден
 • Материјал: порцелан
 • Димензии: капацитет 270мл; висина 6цм; дијаметар 10,5цм
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа

Polka PL30 – сет чинии

3,650.00 ден
 • Материјал: порцелан
 • Димензии: дијаметар 16цм; висина 2цм
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа