Нашите мулти-функционални даски за сечење и подметачи обезбедуват практична употреба. Тие се достапни во широк спектар на шарени дизајни за да одговараат на сите вкусови и кујни. Се користат како даска за сецкање или за сервирање храна. Даските за сечење со шарен, но и едноставен дизајн додадаваат стил во вашата кујна, а воедно ќе ја заштитат и работната површина на кујната. Тие се карактеризираат со можноста да се мијат во машина за садови и се BPA Free.

Стаклените даски се направени од калено стакло и со нелизгави гумички поставени на долната страна.

Даската од бамбусово дрво е премачкано со растително масло во својата обработка и не се оштетува при допирот со ножевите. Бамбусот е по природа антибактериски и апсорбира најминимален процент на влага, што го прави најхигиенски од сите видови на дрва.

 

Nasite multi-funkcionalni daski za secenje ovbezbeduvaat prakticna upotreba. Tie se dostapni vo sirok spektar na sareni dizajni za da odgovaraat na site vkusovi i kujni. Se koristat kako daska za seckanje ili za serviranje hrana. Daskite za secenje so saren, no ednostaven dizajn, dodavaat stil vo vasata kujna, a voedno kje ja zastitat i rabotnata povrsina na kujnata. Tie se karakteriziraat so moznosta da se mijat vo masina za sadovi i se BPA Free.

Staklenite daski se napraveni od kaleno staklo i so nelizgavi gumicki postaveni na dolna povrsina.

Daskata od bambusovo drvo e premaskano so rastitelno maslo vo svojata obrabotka i ne se ostetuva pri dopirot so nozevite. Bambusot e po priroda antibakteriski i apsorbira najminimalen procent na vlaga, sto go pravi najhigienski od site vidovi na drva.

Showing 1–12 of 42 results

Show sidebar
Sold out
Close

Boom Box -даска/подметач

1,190.00 ден
Направени од калено стакло и со нелизгави гумички поставени на долната страна, овие мулти-функционални даски обезбедуват практична употреба. Тие се
Close

Cassette-даска/подметач

890.00 ден
Направени од калено стакло и со нелизгави гумички поставени на долната страна, овие мулти-функционални даски обезбедуват практична употреба. Тие се
Бела
Светло зелена
Светло сина
Сива
Црвена
Close

Chop2Pot-даска со преклоп

649.00 ден1,190.00 ден
Најнаградуван производ од нашата палета. Преклопот на оваа даска ви овозможува храната што е исецкана полесно да ја префрлите во
Close

Colour Blocks™

1,190.00 ден
Изработена од калено стакло и со нелизгави гумени ногарки , оваа мулти-функционална даска обезбедува високо ниво на хигиена, отпорна е
Бела
Светло зелена
Црвена
Црна
Close

Cut&Carve Plus-даска за сецкање со боцки

792.00 ден1,280.00 ден
Close

Cоloured rings round-даска за сечење

1,190.00 ден
Воведете прстени и прстени од разиграни бои на вашата работна површина. Оваа даска нема да се лизга при подготовката на
Close

Easy Chopping Board-даска за сецкање

990.00 ден
Најбезбедната даска за сечење! Има интегрирано посебен дел кој го `заклучува` ножот и ротира за сечење во било која насока.
Sold out
Close

Galzone – подметач (песок боја)

220.00 ден
Подметачи од полипропилен, со шари во песок боја. Димензија: L 44,0cm – W 28,5cm
Close

Galzone – подметач (син)

220.00 ден
Подметачи од полипропилен, со шари во сина боја. Димензија: L 44,0cm – W 28,5cm
Close

Gold Record – даска за сечење

1,190.00 ден
Даска за сечење (се употребува и за сервирање) со шарен дизајн кој ќе додаде стил во вашата кујна, а воедно
Close

Hexagon-даска за сечење

1,190.00 ден
Направена од стакло и гумена подлога која не лизга, оваа мулти функционална даска овозможува хигиенска, без мирисна и отпорна на
Close

Index mini-даска

1,890.00 ден
Index™ Mini е мала и компактна даска која содржи 4 даски на кои е наведена нивната намена. Сите даски имаат