Секоја просторија се разубавува со убаво цвеќе. Декоративните цветови разубавуваат подолго. Со комбинација на цвеќе и саксии убавината се зголемува двојно.

Во нашиот асортиман на декоративни цветови ќе ги најдете некои од најубавите цвеќиња за да направите цветен аранжман или да ги поставите како единечна декорација. Далија, магнолија, орхидеја, воден лилјан се само дел од цветовите кои ќе внесат природен изглед и свежина било каде и да се поставени и во било кој период од годината.

Во саксиите посадете ги вашите омилени цвеќиња или билки и уживајте во процесот на нивното растење.
Кога ќе бидат во нивниот зенит тоа ќе резултира со неописливо пријатно чувство. Со одгледувањето создавате нов живот и и’ давате можност на природата да го прави тоа што најдобро го знае.

Sekoja prostorijas se razubavuva so ubavo cvekje. Dekorativnite cvekjinja razubavuvaat dvojno. So kombinacija na cvekje I saksii ubavinata se zgolemuva dvojno.

Vo nashiot asortiman na dekorativni cvetovi kje najdete nekoi od najubavite cvekjinja za da napravite cveten aranzhman ili da gi postavite kako poedinechna dekoracija. Dalija, magnolija, orhideja, voden liljan se samo del od cvetovite shto kje vnesat priroden izgled I svezhina bila kade I da se postaveni I vo bilo koj period od godinata.

Vo saksiite posadete gi vashite omileni cvekjinja ili bilki I uzhivajte vo procesot na nivnoto rastenje.  Koga kje bidat vo nivniot zenit toa kje rezultira so neopislivo prijatno chuvstvo. So odgleduvanjeto  sozdavate nov zhivot I I’ davate mozhnost na prirodata da go pravi toa shto najdobro go znae.

Showing 1–12 of 15 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
-30%
Затвори

Dahlia – декоративен цвет

590.00 ден 413.00 ден
Декоративниот вештачки цвет Dahlia има толку природен и свеж изглед, што едноставно изгледа фантастично и како поединечна декорација, но и
Виолетова
Зелена
Темно сива
Транспарентна
Затвори

Giardino – саксија

290.00 ден390.00 ден
Саксијата за цвеќиња од колекцијата Giardino ќе ви овозможи фанатастичен приказ на вашите цвеќиња. За да се создаде целата атмосфера
-50%
Затвори

Herb Pot – саксија за цвеќе

3,990.00 ден 1,995.00 ден
  • Материјал: метал, нерѓосувачки челик и стакло
  • Димензии: 30 x 14 x 15
-30%
Затвори

Magnolia – декоративен цвет

1,690.00 ден 1,183.00 ден
Декоративниот вештачки цвет Magnolia има толку природен и свеж изглед, што едноставно примамува да направите таква цветна композиција во секоја
-30%
Затвори

Magnolia – декоративен цвет (бело-златен)

1,390.00 ден 973.00 ден
Декоративниот вештачки цвет Magnolia има толку природен и свеж изглед, што едноставно примамува да направите таква цветна композиција во секоја

Magnolia 30 – декоративен цвет

549.00 ден
Декоративниот вештачки цвет Magnolia има толку природен и свеж изглед, што едноставно примамува да направите таква цветна композиција во секоја
-30%
Затвори

Ornithogalum – декоративен цвет

599.00 ден 419.00 ден
Декоративниот вештачки цвет Ornithogalum има толку природен и свеж изглед, што едноставно изгледа фантастично и како поединечна декорација, но и
-30%
Бела
Розева
Затвори

Phalaenopsis – декоративен цвет

1,690.00 ден 1,183.00 ден
Декоративниот вештачки цвет Phalaenopsis има толку природен и свеж изглед, што едноставно изгледа фантастично и како поединечна декорација, но и
-30%
Затвори

Villa – декоративен цвет

490.00 ден 343.00 ден
Декоративен вештачки цвет со природен и свеж изглед, што едноставно изгледа фантастично и како поединечна декорација, но и како композициски
New
Затвори

Villa – декоративно растение

590.00 ден
Декоративно, вештачко растение, кое ќе ја разубави вашата вазна, а со тоа и целиот амбиент во домот. Има висина од
New
Затвори

Villa – декоративно растение

375.00 ден
Декоративно, вештачко растение, кое ќе ја разубави вашата вазна, а со тоа и целиот амбиент во домот. Има висина од
New
Затвори

Villa – декоративно растение

590.00 ден
Декоративно, вештачко растение, кое ќе ја разубави вашата вазна, а со тоа и целиот амбиент во домот. Има висина од