Showing 1–12 of 19 results

Show sidebar
Close

Bangle – сет од 2 садови

2,990.00 ден
 • Материјал: рачно боено стакло
 • Димензии: дијаметар 9 cm
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа
Close

Bangle – чајник

5,990.00 ден
 • Материјал: рачно боено стакло
 • Димензии: висина 13 cm; ширина 24.5 cm
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа
Close

Deco – сет од 2 садови

2,390.00 ден
 • Материјал: рачно боено порцелан
 • Димензии: дијаметар 9 cm
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа
Sold out
Close

Deco – чајник

3,990.00 ден
 • Материјал: порцелан
 • Димензии: висина 13 cm; ширина 24.5 cm
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа
Close

Dine Creamer-бокалче за млеко 0.15л

590.00 ден
 • Материјал: порцелан
 • Одржување: се мие во машина за садови
Close

Dine jug-бокалче 0,25л

780.00 ден
 • Материјал: порцелан
 • Димензии: висина 10 cm; ширина 8 cm
 • Одржување: се мие во машина за садови
Close

Essentials – преса за кафе и чај (0,35л.)

890.00 ден
 • Материјали: 18/10 нерѓосувачки челик, полипропилен
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Димензии: 10,5 x 7 x 17,5 цм
Close

Essentials – преса за кафе и чај (0,8л.)

1,290.00 ден
 • Материјали: 18/10 нерѓосувачки челик, полипропилен
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Димензии: 14 х 10 х 20 цм.
Close

Essentials – чајник (1,3л)

2,990.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Димензии: 21 х 14 х 22 цм.
Close

Limito – чајник

1,990.00 ден
Чајникот Limito е изработен од стакло кое е отпорно на топлина, во најминимален дизајн, но сепак исклучително елегантен. Во средината
Close

Mocha – ѓезве

990.00 ден
 • Материјал: 18/10 нерѓосувачки метал
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Димензии: 22 x 9,5 x 9,5 цм
Close

Pearl – сет од 2 садови

1,790.00 ден
 • Материјал: порцелан
 • Димензии: дијаметар 22 cm, висина 10 cm, капацитет 250 ml
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа