Складирајте тестенини, житарици, зеленчук или пак кафе и чај, во нашите тегли со одличен дизајн и многу лесен пристап. Oслободете се од хаосот во кујна. Просторот ќе ви е организиран на тој начин што секогаш ќе имате на дофат се што ви треба. Теглите имаат капак, со непропустлив силикон што ја одржува свежината на состојките. Теглите направени од стало имаат херметички двобоен пластичен капак за чување на вашата храна. Имаме и тегли од боросиликатно стакло, отпорно на топлина и безбедно за во машина за садови.

Кутиите за кафе и чај се неизоставен дел од нашата колекција. Направени се од метал и достапни во повеќе бои и големини.

 

Skladirajte testenini, zhitarici, zelenchuk ili pak kafe i caj, vo nasite tegli so odlicen dizajn i mnogu lesen pristap. Oslobodete se od haosot vo kujna. Prostorot ke vi e organiziran na toj nacin sto sekogas ke imate na dofat se sto vi treba. Teglite imaat kapak, so nepropustliv silikon sto ja odrzuva svezinata na sostojkite. Teglite napraveni od staklo imaat hermeticki dvoboen plasticen kapak za cuvanje na vasata hrana. Imame i tegli od borosilikatno staklo, otporno na toplina i bezbedno za vo masina za sadovi.

Kutiite za kafe i caj se neizostaven del od nasata kolekcija. Napraveni se od metal i dostapni vo povekje boi i golemini.

Showing 1–12 of 20 results

Show sidebar
Бела
Црна
Close

KJ – кутија за чување на кафе

649.00 ден
Кутијата е направена од метал и е наменета за чување на кафе. Достапна е во две бои: бела и црна.
Бела
Црна
Close

KJ – кутија за чување на чај

529.00 ден
Кутијата е направена од метал и е наменета за чување на чај. Достапна е во две бои: бела и црна.
Close

KJ – стаклена тегла

380.00 ден455.00 ден
Тегла со капак направена од транспарентно стакло како примарен материјал и метални елементи, со капацитет од 1,6 литри односно 2
Close

KJ – тегла за складирање (125мл)

249.00 ден
Стаклена тегла за складирање, направена од транспарентно стакло и црни детали. Има капацитет од 125ml, висина од 6 сантиметри и
Close

KJ – тегла за складирање (1л)

490.00 ден
Стаклена тегла за складирање, направена од транспарентно стакло и црни детали. Има капацитет од 1l, висина од 19 сантиметри и
Close

KJ – тегла за складирање (200мл)

290.00 ден
Стаклена тегла за складирање, направена од транспарентно стакло и црни детали. Има капацитет од 200ml, висина од 8 сантиметри и
Sold out
Close

KJ – тегла за складирање (300мл)

349.00 ден
Стаклена тегла за складирање, направена од транспарентно стакло и црни детали. Има капацитет од 300 ml, висина од 10 сантиметри
Sold out
Close

KJ – тегла за складирање (450мл)

390.00 ден
Стаклена тегла за складирање, направена од транспарентно стакло и црни детали. Има капацитет од 450 ml, висина од 15 сантиметри
Зелена
Црвена
Close

Latina- Стаклена тегла-1kg

1,090.00 ден
Latina Storage jar 1kg- Стаклена тегла Стаклена тегла со херметички двобоен пластичен капак за чување на вашата храна. Произведена е
Close

Latina-Стаклена тегла 1500мл

1,290.00 ден
Latina-Стаклена тегла 1500мл Код: 2855.22 Стаклена тегла со двобоен херметички пластичен капак за чување на вашата храна. Произведена е во
Sold out
Зелена
Транспарентна
Црвена
Close

Latina-стаклена тегла-0.5kg

990.00 ден
Latina Storage jar 0.5kg- стаклена тегла Стаклена тегла со херметички двобоен пластичен капак за чување на вашата храна. Произведена е
Sold out
Зелена
Сива
Транспарентна
Close

Latina-стаклена тегла-0.750kg

990.00 ден
Latina Storage jar 0.750kg- стаклена тегла Стаклена тегла со херметички двобоен пластичен капак за чување на вашата храна. Произведена е