Мирисот е тоа што Ве прави препознатливи. Со него станувате уникатни. Специфични. Запознајте го светот на уникатни мириси за простории, автомобил и текстил.

Тимот на Mr&Мrs разви нова технологија со која ѝ излегуваат во пресрет на желбата за убав мирис на облеката после перењето.
Четирите внимателно комбинирани парфеми создаваат чувство на чистота и свежина. Имаат смирувачки ефект и се приказна сама за себе на која не ѝ треба продолжение.

Cesare сe освежувачи за воздух, за во автомобил направен од EVA, термопластичен и нетоксичен полимер. Содржи есенцијални масла и молекули со миризба која трае долго време и штити против непријатни миризби.

Mirisot e toa shto Ve pravi previ prepoznatlivi. So nego stanuvate unikatni. Specifichni. Zapoznajte go svetot na unikatni mirisi za prostorii, avtomobil I tekstil.

Timot na Mr&Mrs razvi nova tehnologija so koja I izgleguvaat vo presret na zhelbata za ubav miris na oblekata posle perenjeto. Chetirite vnimatelno kombinirani parfemi sozdavaat chuvstvo na chistota I svezhina. Imaat smiruvachki efekt I se prikazna sama za  sebe na koja ne I treba prodolzenie.

Cesare e osvezuvac za vo avtomobil napraven od EVA, termoplasticen i netoksicen polimer. Sodrzi esencijalni masla i molekuli so mirizba koja trae dolgo vreme i stiti protiv neprijatni mirizbi.

Showing 1–12 of 64 results

Show sidebar

Blanc – мирис Florence Talcum Powder

1,190.00 ден

Blanc – мирис Jasmine of Ibiza

1,190.00 ден

Blanc – мирис Limone di Amalfi

1,190.00 ден

Blanc – мирис Malaysian Black Tea

1,190.00 ден

Blanc – мирис Maldivian Breeze

1,190.00 ден

Blanc – мирис Mint of Cuba

1,190.00 ден

Blanc – мирис Papaya do Brasil

1,190.00 ден

Blanc – мирис Pure Amazon

1,190.00 ден

Blanc – мирис Rosewood of Quebec

1,190.00 ден

Blanc – мирис Zanzibar Amber

1,190.00 ден

Blanc – спреј мирис за текстил

590.00 ден

Blanc – хидро-ароматично масло

390.00 ден