Нашите мулти-функционални даски за сечење и подметачи обезбедуват практична употреба. Тие се достапни во широк спектар на шарени дизајни за да одговараат на сите вкусови и кујни. Се користат како даска за сецкање или за сервирање храна. Даските за сечење со шарен, но и едноставен дизајн додадаваат стил во вашата кујна, а воедно ќе ја заштитат и работната површина на кујната. Тие се карактеризираат со можноста да се мијат во машина за садови и се BPA Free.

Стаклените даски се направени од калено стакло и со нелизгави гумички поставени на долната страна.

Даската од бамбусово дрво е премачкано со растително масло во својата обработка и не се оштетува при допирот со ножевите. Бамбусот е по природа антибактериски и апсорбира најминимален процент на влага, што го прави најхигиенски од сите видови на дрва.

Nasite multi-funkcionalni daski za sechenje I podmetachi ovbezbeduvaat prakticna upotreba. Tie se dostapni vo sirok spektar na sareni dizajni za da odgovaraat na site vkusovi i kujni. Se koristat kako daska za seckanje ili za serviranje hrana. Daskite za secenje so saren, no ednostaven dizajn, dodavaat stil vo vasata kujna, a voedno kje ja zastitat i rabotnata povrsina na kujnata. Tie se karakteriziraat so moznosta da se mijat vo masina za sadovi i se BPA Free.

Staklenite daski se napraveni od kaleno staklo i so nelizgavi gumicki postaveni na dolna povrsina.

Daskata od bambusovo drvo e premaskano so rastitelno maslo vo svojata obrabotka i ne se ostetuva pri dopirot so nozevite. Bambusot e po priroda antibakteriski i apsorbira najminimalen procent na vlaga, sto go pravi najhigienski od site vidovi na drva.

Showing 1–12 of 41 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Зелена
Темно сива
Затвори

Burano – сет од 4 подметачи

490.00 ден
Прекрасни, рачно изработени подметачи, кои доаѓаат во комплет од 4. Имаат кружна форма и достапни се во две бои: темно
Затвори

Chop2Pot™ Bamboo – даска за сечење

1,290.00 ден
 • Материјал: бамбус и силиконски нелизгави гумички
 • Димензии: 32.8 x 27 x 1.3 cm
 • Одржување: рачно чистење со сува крпа
 • Безбедно за користење, BPA Free
Бела
Светло зелена
Светло сина
Сива
Црвена
Затвори

Chop2Pot-даска со преклоп

649.00 ден1,190.00 ден
 • Димензии: мала - 20 x 17cm средна - 22 x 26cm голема - 27 x 36cm
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Безбедно за користење, BPA Free
Затвори

Colour Blocks™

1,190.00 ден
 • Материјал: калено стакло и нелизгави гумени ногарки
 • Димензии: 30 x 30 cm
 • Се одржува и мие рачно
 • Безбедно за користење
-50%Sold out
Песок
Сива
Тиркизна
Затвори

Cucina – подметач

295.00 ден 147.00 ден
Практичен и стилски подметач, со правоаголна форма и дизајн кој нагласува свежина и убавина во однос на визуелниот дел. Пластичен
Бела
Светло зелена
Црвена
Црна
Затвори

Cut&Carve Plus-даска за сецкање со боцки

792.00 ден1,280.00 ден
 • Димензии: мала: 29 × 22.5 × 2cm голема: 37.5 × 29.5 × 2.5cm
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Безбедно за користење, BPA Free
Затвори

Cоloured rings round-даска за сечење

1,190.00 ден
 • Материјал: цврсто стакло со нелизгави гумички
 • Димензии: 30 x 30 x 0.7cm
 • Се одржува и мие рачно
 • Безбедна за користење

DoorStore – сет од даски

1,690.00 ден
 • Димензии на поголемата даска: 34 x 24 cm
 • Димензии на помалата даска: 27.5 x 20 cm
 • BPA Free
-33%
Duo Chopping Boards - сет од 4 даски за сечење
Затвори

Duo Chopping Boards – сет од 4 даски за сечење

2,990.00 ден 1,990.00 ден
 • Илустрирани видови на храна: месо, риба, зеленчук, готвена храна.
 • Поголема стабилност при сечење
 • Издржуваат температури до +110°C
 • Безбедни за миење во машина за садови
Затвори

Gold Record – даска за сечење

1,190.00 ден
 • Материјал: даската е стаклена со нелизгачки гумички
 • Димензии: 40 x 30 x 0.7 cm
 • Се одржува и мие рачно
 • Безбедно за користење
-20%
Затвори

Hexagon-даска за сечење

1,190.00 ден 950.00 ден
 • Материјал: стакло и гумена подлога
 • Димензии: 40 x 30 x 0.7 цм
 • Се одржува и мие рачно
 • Безбедна за користење, BPA Free
Затвори

Index Bamboo – сет од 3 даски за сечење

4,990.00 ден
 • Материјал: бамбусово дрво и метал
 • Димензии: 25.5 x 35.5 cm
 • Одржување: даските се чистат рачно со сува крпа, металната база се чисти рачно со влажна крпа
 • Безбедни за користење, BPA Free