Нашите алатки за лук ќе ви помогнат полесно да го излупите и издробите лукот. А притоа тој да не ја остави неговата специфична миризба на вашите раце.

Дали и Вие не сакате да лупите лук? Доколку одговорот е ДА, во нашиот асортиман ќе најдете лупач за лук. Едноставно ставете ги лукчињата на средина на алатката, притиснете на површината и повлечете напред-назад неколку пати.Силиконската алатка брзо ги отстранува лушпите од лукот и е едноставна за оддржување.

За сецкањето на лук имаме повеќе решенија. Преси и рендиња со кои брзо и едноставно ќе го припремите лукот за во јадењето кое сте во план да го подготвите. Овие алатки се меѓу најпотребните за луѓе кои уживаат во вкусот на лукот и кои се свесни за неговите придобивки кои тој ги има кон нивното здравје.

Nashite alatki za luk kje vi pomognat polesno da go izlupite I izdrobite lukot. A pritoa toj da ne ja ostavi negovata specifichna mirizba na vashite race.

Dali I Vie ne sakate da lupite luk? Dokolku odgovorot e DA, vo nashiot asortiman kje najdete lupach za luk. Ednostavno stavete gi lukchinjata na sredinata na alatkata, pritisnete na povrshinata I povlechete napred-nazad nekolku pati. Silikonskata alatka brzo gi otstanuva lushpite od lukot I e ednostavna za oddrzhuvanje.

Za seckanjeto na luk imame povekje reshenija. Presi I rendinja so koi brzo I ednostavno kje go pripremite lukot za vo jadenjeto koe ste vo plan da go podgotvite. Ovie alatki se megju najpotrebnite za lugje koi  uzhivaat vo vkusot na lukot I koi se svesni za pridobivkite koj toj gi ima kon nivnoto zdravje.

Showing all 4 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Easy-press-алатка за лук

1,490.00 ден
  • Димензии: 3 x 19.3 x 4cm
  • Одржување: се мие во машина за садови или под млаз вода
  • Безбедно за користење, BPA Free
Затвори

Handi-Grate – повеќенаменско ренде

999.00 ден
  • Одржување: се мие во машина за садови
  • Безбедно за користење, BPA Free
Затвори

Helix – алатка за лук

1,190.00 ден
  • Димензии: 17.6 x 4.6 x 5.8 cm
  • Одржување: се мие во машина за садови
  • Безбедно за користење, BPA Free
-20%
Светло зелена
Сребрена
Црна
Затвори

Rocker-алатка за лук

499.00 ден952.00 ден
  • Одржување: се мие во машина за садови
  • Безбедно за користење, BPA Free