Во секој период од годината, домашно направен сладолед во модли е одлична можност за освежување. На уживањето на домашно подготвениот сладолед му нема крај. Искомбинирајте ги состојките кои
ви се омилени, ставете ги во модлата, замрзнете и добивате здрав и природен сладолед. Различните дизајни на модли за сладолед овозможуваат да направите повеќе верзии на сладолед. Сладоледот е едно од ретките јадења кои секогаш знаат да изнудат насмевка на лицата на оние кои го консумираат. Секоја модла за сладолед има капак кој нуди можност полесно да го извадите сладоледот кога ќе биде готов. Модлите може да ги миете во машина за садови и сите се изработени од 100% платинест силикон и се BPA Free.

Vo sekoj period od godinata, domashno napraven sladoled vo modli e odlichna mozhnost za osvezhuvanje. Na uzhivanjeto vo domashno podgotveniot sladoled mu nema kraj. Iskombinirajte gi sostojkite koi vi se omileni, stavete gi vo modlata, zamrznete I dobivate zdrav I priroden sladoled. Razlichnite dizajni na modli za sladoled ovozmozhuvaat da napravite povekje verzii na sladoled. Sladoledot e edno od retkite jadenja koi sekogash znaat da iznunat nasmevka na licata na onie koi go konsumiraat. Sekoja modal za sladoled ima kapak koj nudi mozhnost za polesno da go izvadite sladoledot koga kje bide gotov. Modlite mozhe da gi miete vo mashina za sladoled I site se izraboteni od 100% platinest silicon I se BPA Free.

Showing 1–12 of 13 results

Show sidebar

Cactus ice – сет од 4 модли за сладолед

1,190.00 ден

Dimple – лажичка за сладолед

749.00 ден

Stackable popsicles-модлa за сладолед

290.00 ден

Strawberry popsicle molds – сет 4 модли за сладолед

1,190.00 ден

Tropical Fruit – модла за сладолед, јагода

290.00 ден

Tropical Fruit – модла за сладолед, лубеница

290.00 ден

Tropical Fruit – сет 4 модли за сладолед

1,190.00 ден

Модла за сладолед (twister)

290.00 ден

Модла за сладолед (ананас)

290.00 ден

Модла за сладолед (за замрзнато овошје)

290.00 ден

Модла за сладолед (молив)

290.00 ден

Модла за сладолед (на склопување)

290.00 ден