Складирајте тестенини, житарици, зеленчук или пак кафе и чај, во нашите тегли со одличен дизајн и многу лесен пристап. Oслободете се од хаосот во кујна. Просторот ќе Ви е организиран на тој начин што секогаш ќе имате на дофат се’ што ви треба. Теглите имаат капак, со непропустлив силикон што ја одржува свежината на состојките. Теглите направени од стакло имаат херметички двобоен пластичен капак за чување на вашата храна. Имаме и тегли од боросиликатно стакло, отпорно на топлина и безбедно за во машина за садови.

Кутиите за кафе и чај се неизоставен дел од нашата колекција. Направени се од метал и достапни во повеќе бои и големини.

Skladirajte testenini, zhitarici, zelenchuk ili pak kafe i caj, vo nasite tegli so odlicen dizajn i mnogu lesen pristap. Oslobodete se od haosot vo kujna. Prostorot ke Vi e organiziran na toj nacin sto sekogas ke imate na dofat se’ sto vi treba. Teglite imaat kapak, so nepropustliv silikon sto ja odrzuva svezhinata na sostojkite. Teglite napraveni od staklo imaat hermeticki dvoboen plasticen kapak za cuvanje na vasata hrana. Imame i tegli od borosilikatno staklo, otporno na toplina i bezbedno za vo masina za sadovi.

Kutiite za kafe i caj se neizostaven del od nasata kolekcija. Napraveni se od metal i dostapni vo povekje boi i golemini.

Showing 1–12 of 18 results

Show sidebar

Bivita – тегла за одгледување на никулци

1,495.00 ден

Click&Fresh – тегли за складирање

483.00 ден623.00 ден

Comodo – тегла

690.00 ден790.00 ден

Kit Pickles – сет од 2 тегли за зимница

1,490.00 ден 745.00 ден

Kitchen – стаклена тегла

623.00 ден973.00 ден

Latina-Стаклена тегла 1500мл

1,290.00 ден

Leo – сад за складирање (XL)

990.00 ден

Leo – сад за тестенини

890.00 ден 699.00 ден

Leo – сет од 2 кутии за складирање

945.00 ден

Leo – сет од 3 кутии за складирање

1,690.00 ден

Leo – сет од 3 садови со вакуум

2,390.00 ден

Leo – сет од 5 кутии за складирање

2,490.00 ден