Голем избор на производи за складирање на храна. Со нив храната ќе биде заштитена, лесно достапна и пред се’ свежа подолг период.

Сетови од 3 кутии чијшто механизам е лесен за монтирање под полиците и овозможува да ја складирате храната во просторот којшто е неискористен. Кутии за леб со капак кој воедно е и даска за сечење и садови за путер. Сетови за складирање кои не протекуваат, не пропуштаат воздух. Истите може да се користат и во микробранова печка и се BPA Free.

Golem izbor na proizvodi za skladiranje na hrana. So niv hranata kje bide zashtitena, lesno dostapna I pred se’ svezha podolg period.

Setovi od 3 kutii chijshto mehanizam e lessen za montiranje pod policite I ovozmozuva da ja skladirate hranata vo prostorot kojshto e neiskoriste. Kutii za leb so kapak, koj voedno e I daska za sechenje. Sadovi za puter. Setovi za  koi ne protekuvaat I ne propustaat vozduh. Istite mozhe da se koristat I vo mikrobranova pechka I se BPA Free.

Showing 1–12 of 31 results

Show sidebar

Bread Basket – корпа за послужување леб

1,190.00 ден

Bread Bin – кутија за леб

3,990.00 ден

Bread Bin – кутија за леб

2,990.00 ден

Brunch – Корпа за леб

1,490.00 ден

Brunch – Корпа за леб

1,690.00 ден

Click&Fresh – тегли за складирање

483.00 ден623.00 ден

CupboardStore 3×1.3L Food Storage Set – Кутии за храна

2,090.00 ден

CupboardStore 3×900 ml Food Storage Set – Кутии за храна

1,890.00 ден

CupboardStore 5-piece Food storage Set – Кутии за храна

2,990.00 ден

CupboardStore Film, Foil and Bag Organiser – Организер за фолија

799.00 ден

Cuvee – универзален држач за шишиња вино

2,490.00 ден

DrawerStore Bamboo Cutlery Organiser – Организер за лажици и виљушки

1,192.00 ден