Луксузни стаклени чаши чиј впечаток е софистициран и елегантен. Тие се подеднакво совршени за прослави на отворено или елегантни средби внатре во домот. Направени од рачно фарбано стакло, секоја со посебен дезен, создаваат софистициран елегантен впечаток во вашето опкружување. Сетoвите од стаклени чаши се идеални за послужување на вино, коктели, аперитиви или одредени десерти. Луксузно инспирирани од класиката, чашите се достапни и во зелена, сина, розе и бисерна боја. Чашите се спакувани и претставуваат идеален подарок. Природната тежина и квалитетот на рачно изработеното стакло се споени заедно за да се добие луксузниот изглед. Одлични за посебни пригоди и секојдневна употреба.

Lusuzni stakleni casi cij vpecatok e sofisticiran i eleganten. Tie se podednakvo sovrseni za proslavi na otvoreno ili elegantni sredbi vnatre vo domot. Napraveni od racno farbano staklo, sekoja so poseben dezen, sozdavaat sofisticiran eleganten vpecatok vo naseto opkruzuvanje. Setovite od stakleni casi se idealni za posluzuvanje na vino, kokteli, aperitivi ili odredeni deserti. Luksuzno inspirirani od klasikata, casite se dostapni i vo zelena, sina, roze i biserna boja. Casite se spakuvani i pretstavuvaat idealen podarok. Prirodnata tezina i kvalitetot na racno izrabotenoto staklo se spoeni zaedno za da se dobie luksuzniot izgled. Odlicni za posebni prigodi i sekojdnevna upotreba.

Show sidebar

Ambrogio – сет од 2 чаши и шише за виски

3,743.00 ден

Bambini – детска чаша (еднорог)

199.00 ден

Bambini – детска чаша (крокодил)

199.00 ден

Bambini – детска чаша (лав)

199.00 ден

Bambini – детска чаша (панда)

199.00 ден

Bambini – детска чаша (фламинго)

199.00 ден

Bambini – детска чаша-сет

549.00 ден

Bambini – капаче за чаша (еднорог)

199.00 ден

Bambini – капаче за чаша (крокодил)

199.00 ден

Bambini – капаче за чаша (лав)

199.00 ден

Bambini – капаче за чаша (панда)

199.00 ден

Bambini – капаче за чаша (фламинго)

199.00 ден