FRESKUES PËR NË MAKINË

Mr & Mrs Fragrance

Shijojini përvojat të cilat do të ju ofrohen nga aparatet freskuese për makina Cesare dhe Niki, falë dizajnit unikat dhe inovativ.

Cesare – përdorim i njëhershëm me afatzgjatje prej 45 ditëve.

Niki – pas zbrazjes së aromës, mbushet përsëri.

I përmbushin të gjitha standardet për kualitet dhe siguri për konsumatorin dhe mjedisin ambietsor.
Janë të bërë nga EVA polimer jotoksik, pa alkool dhe 100% vajra dhe molekula te sertifikuara.
Shoqëruesi juaj freskues

CESARE BLISTER

 • Cesare është freskues për makinën tuaj i bërë prej polimerit termplastik jo toksik EVA i ngjyrosur me pigmente jo toksike EVA.
 • Përmban vajra esenciale dhe molekula që nuk e mbulojnë atë , por e shkatërrojnë erën e pakëndshme.
 • Qëndrueshmëria e erës: 45 ditë.
 • Mënyra e përdorimit: varni produktin në grilën e ventilimit. Era aktivizohet kur ajri i ajrosjes rrjedh. Mos e mbani në një mjedis të thatë në një temperaturë >70 C.

CESARE BLISTER - 12 AROMA TË NDRYSHME

ZGJIDHNI AROMËN TUAJ TË PREFERUAR:

Shoqëruesi juaj freskues

CESARE BOX

 • Cesare është freskues për makinën tuaj i bërë prej polimerit termplastik jo toksik EVA i ngjyrosur me pigmente jo-toksike EVA.
 • Përmban vajra esenciale dhe molekula që nuk e mbulojnë atë , por e shkatërrojnë erën e pakëndshme
 • Qëndrueshmëria e erës: 45 ditë.
 • Mënyra e përdorimit: varni produktin në grilën e ventilimit. Era aktivizohet kur ajri i ajrosjes rrjedh. Mos e mbani në një mjedis të thatë në një temperaturë >70 C.

CESARE BOX - 11 AROMA TË NDRYSHME

ZGJIDHNI AROMËN TUAJ TË PREFERUAR:

Затвори

Cesare box – освежувач за автомобил

290.00 ден
Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални масла
Shoqëruesi juaj freskues

NIKI

 • Niki është freskues për makinën tuaj i bërë prej polimerit termplastik jo toksik EVA i ngjyrosur me pigmente jo toksike EVA.
 • Përmban vajra esenciale dhe molekula që nuk e mbulojnë atë , por e shkatërrojnë erën e pakëndshme.
 • I përshtatet të gjitha llojeve të makinave, dhe kur hargjohet mund të zëvendësohet me një nga 10 llojet e ndryshme të aromave (Niki Refill).
 • Qëndrueshmëria e erës: 45 ditë.
 • Mënyra e përdorimit: varni produktin në grilën e ventilimit. Era aktivizohet kur ajri i ajrosjes rrjedh. Mos e mbani në një mjedis të thatë në një temperaturë >70 C.

NIKI - 10 AROMA TË NDRYSHME

ZGJIDHNI AROMËN TUAJ TË PREFERUAR:

Затвори

Niki – освежувач за автомобил

399.00 ден
Niki e Вашиот омилен партнер за патување. NIKI ја испушта миризбата кога е во контакт со отворот за воздух на
Shoqëruesi juaj freskues

NIKI REFILL

 • Niki Refill është një plotësues me erë që i është shtuar njeriut Niki, pas erës së hargjuar  përfunduar erën e tij. Thjesht, ju vetëm shtoni mbushëse në anën e pasme të Niki.
 • Niki Refill është freskues për makinën tuaj i bërë prej polimerit termplastik jo toksik EVA i ngjyrosur me pigmente jo toksike EVA.
 • Përmban vajra esenciale dhe molekula që nuk e mbulojnë atë , por e shkatërrojnë erën e pakëndshme.
 • Qëndrueshmëria e erës: 45 ditë.

NIKI REFILL - 10 AROMA TË NDRYSHME

ZGJIDHNI AROMËN TUAJ TË PREFERUAR:

Затвори

Niki – refill за освежувач

249.00 ден
Refill за освежувачот за автомобил Niki
Në secilën aromë mund të vëreni origjinalitet dhe aromë të këndshme të ambientit e cila është rezultat i analizave të shumta. I gjithë kolekcioni është i krijuar në Itali, i dizajnuar nga inzhinjer nga Franca dhe Italia për perfuma. Përbërjen e tyre mund ta shifni në vijimë.

BLACK TEA

CASHMERE

CEDAR WOOD

CITRUS

CITRUS & MUSK

FRESH AIR

LILIAC BLOSSOM

OCEAN BREEZE

PEPPER MINT

SANDAL OF KERALA

SILKY ROSE

VANILLA

BLACK ORCHID

EQUILIBRIUM

GARDENIA OF TAHITI

PURE

ORIENTAL

Për derisa dëshironi të bëheni shitës të këtyre produkteve në territorin e Kosovës, ju lutemi na kontaktoni në numrin e telefonit ose në e-mail:

+389 78 254 617