Вие и вашиот миленик. Секогаш заедно.

Сосем ново искуство пред вашите очи. Посетете го Kares On The Go во CityMall (2 кат) и доживејте магија:

1. Изберете приврзок за вас, вашиот миленик или вашите пријатели;
2. Внесете го приврзокот во апаратот за гравирање;
3. Преку екранот на допир испишете го се она што го сакате;
4. Уживајте во прекрасниот момент на гравирање на вашиот персонализиран приврзок.

Паметни додатоци за безбедност на вашиот миленик

MEMOPET – градник за миленик, кафен

2,879.00 ден4,129.00 ден

MEMOPET – градник за миленик, розов

2,879.00 ден3,499.00 ден

MEMOPET – градник за миленик, тегет

2,249.00 ден3,759.00 ден

MEMOPET – градник за миленик, црвен

2,249.00 ден4,129.00 ден

MEMOPET – градник за миленик, црн

1,879.00 ден3,759.00 ден

MEMOPET – околувратник за миленик, кафен

1,249.00 ден1,629.00 ден

MEMOPET – околувратник за миленик, портокалов

1,249.00 ден1,629.00 ден

MEMOPET – околувратник за миленик, розов

1,249.00 ден1,629.00 ден

MEMOPET – околувратник за миленик, тегет

1,249.00 ден1,629.00 ден

MEMOPET – околувратник за миленик, црвен

1,249.00 ден1,629.00 ден

MEMOPET – околувратник за миленик, црн

1,249.00 ден1,629.00 ден

MEMOPET – поводник за миленик, кафен

1,629.00 ден1,799.00 ден

MEMOPET – поводник за миленик, портокалов

1,629.00 ден1,799.00 ден

MEMOPET – поводник за миленик, розов

1,629.00 ден1,799.00 ден

MEMOPET – поводник за миленик, тегет

1,629.00 ден1,799.00 ден

MEMOPET – поводник за миленик, црвен

1,629.00 ден1,799.00 ден

MEMOPET – поводник за миленик, црн

1,629.00 ден1,799.00 ден

PREMIUM колекција за максимална удобност и стил на вашиот миленик

 

Како и луѓето, секој миленик поседува свој карактер кој го разликува од другите. Токму неговиот карактер е тоа што го прави совршен за вас и поради што неизмерно го сакате. Оваа посебност треба да ја негувате и преку стилот на миленикот. Направете го тоа преку додатоците кои ги користите и направете тој да се почувствува разгалено, но истовремено удобно и безбедно. Подарете неверојатно стилизиран околувратник за миленик и овозможете максимална удобност за вашиот мал пријател.

Premium – околувратник за миленик

2,189.00 ден2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

3,319.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,189.00 ден2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

3,319.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,499.00 ден2,939.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,499.00 ден2,939.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,879.00 ден2,189.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,629.00 ден2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,479.00 ден2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,479.00 ден2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,479.00 ден2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,479.00 ден2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,689.00 ден2,059.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,249.00 ден1,689.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,689.00 ден1,999.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,249.00 ден3,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,629.00 ден2,689.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,249.00 ден3,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,999.00 ден2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,249.00 ден3,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,249.00 ден3,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,999.00 ден2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,749.00 ден2,249.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,879.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,879.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,879.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,879.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,879.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,749.00 ден2,249.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,499.00 ден2,939.00 ден

Premium – околувратник за миленик

3,319.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,189.00 ден2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,879.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,879.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

3,759.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,819.00 ден

Premium – поводник за миленик

3,759.00 ден

Premium – поводник за миленик

3,759.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,819.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,439.00 ден2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,249.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,629.00 ден2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,689.00 ден2,999.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,879.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,629.00 ден1,879.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,479.00 ден1,879.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,689.00 ден2,999.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,479.00 ден1,879.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,749.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,749.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,749.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,749.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,689.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,689.00 ден

Premium – поводник за миленик

3,449.00 ден

Premium – поводник за миленик

3,449.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

3,449.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

3,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,439.00 ден2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,439.00 ден2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден