ОСВЕЖУВАЧИ ЗА АВТОМОБИЛ

Mr & Mrs Fragrance

Уживајте во искуствата кои ќе ви ги пружат Cesare и Niki освежувачите за автомобили, благодарение на својот уникатен и иновативен дизајн.

Cesare – еднократна употреба со траење до 45 дена

Niki – по престанувањето на миризбата, се надополнува со рефил

Ги задоволуваат сите строго пропишани безбедносни стандарди и за потрошувачот и за животната средина.
Изработени се од EVA нетоксичен полимер, без алкохол и 100% сертифицирани природни масла и молекули.
Вашиот миризлив сопатник

CESARE BLISTER

 • Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти.
 • Содржи есенцијални масла и молекули кои не ја прикриваат, туку ја уништуваат непријатната миризба.
 • Трајност на миризба: 45 дена.
 • Начин на употреба: закачете го производот на решетката за вентилација. Мирисот се активира при проток на воздух од вентилацијата. Не го чувајте во сува средина на температура >70ºC.

CESARE BLISTER - 12 РАЗЛИЧНИ МИРИСИ

ОДБЕРЕТЕ СИ ЈА ВАШАТА ОМИЛЕНА АРОМА:

Вашиот миризлив сопатник

CESARE BOX

 • Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти.
 • Содржи есенцијални масла и молекули кои не ја прикриваат, туку ја уништуваат непријатната миризба.
 • Трајност на миризба: 45 дена.
 • Начин на употреба: закачете го производот на решетката за вентилација. Мирисот се активира при проток на воздух од вентилацијата. Не го чувајте во сува средина на температура >70ºC.

CESARE BOX - 11 РАЗЛИЧНИ МИРИСИ

ОДБЕРЕТЕ СИ ЈА ВАШАТА ОМИЛЕНА АРОМА:

-35%
Затвори

Cesare box – освежувач за автомобил

189.00 ден290.00 ден
Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални масла
Вашиот миризлив сопатник

NIKI

 • Niki e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти.
 • Содржи есенцијални масла и молекули кои не ја прикриваат, туку ја уништуваат непријатната миризба.
 • Одговара на сите видови на автомобили, а кога ќе се потроши може да биде заменет со некој од 10те различни видови на мириси (Niki Refill).
 • Трајност на миризба: 45 дена.
 • Начин на употреба: закачете го производот на решетката за вентилација. Мирисот се активира при проток на воздух од вентилацијата. Не го чувајте во сува средина на температура >70ºC.

NIKI - 10 РАЗЛИЧНИ МИРИСИ

ОДБЕРЕТЕ СИ ЈА ВАШАТА ОМИЛЕНА АРОМА:

Затвори

Niki – освежувач за автомобил

399.00 ден
Niki e Вашиот омилен партнер за патување. NIKI ја испушта миризбата кога е во контакт со отворот за воздух на
Вашиот миризлив сопатник

NIKI REFILL

 • Niki Refill е надополнувач со мирис кој се додава на човечето Niki, по завршувањето на неговата миризба. Едноставно, само го додавате рефилот на задниот дел од Niki.
 • Niki Refill e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти.
 • Содржи есенцијални масла и молекули кои не ја прикриваат, туку ја уништуваат непријатната миризба.
 • Трајност на миризба: 45 дена.

NIKI REFILL - 10 РАЗЛИЧНИ МИРИСИ

ОДБЕРЕТЕ СИ ЈА ВАШАТА ОМИЛЕНА АРОМА:

Затвори

Niki – refill за освежувач

249.00 ден
Refill за освежувачот за автомобил Niki
Во секој мирис ќе забележите оригиналност, амбиентална арома која е резултат на детални анализи. Целата колекција е создадена во Италија, дизајнирана од француски и италијански експерти за парфеми. Нивниот состав може да го погледнете во продолжение:

BLACK TEA

CASHMERE

CEDAR WOOD

CITRUS

CITRUS & MUSK

FRESH AIR

LILIAC BLOSSOM

OCEAN BREEZE

PEPPER MINT

SANDAL OF KERALA

SILKY ROSE

VANILLA

BLACK ORCHID

EQUILIBRIUM

GARDENIA OF TAHITI

PURE

ORIENTAL