4 МОДЕЛИ КОИ ЌЕ ВИ ГИ НАПРАВАТ ЖИВОТОТ И ВИДОТ МНОГУ ПОДОБРИ

ПРАКТИЧНИ

Футролите се доволно цврсти за совршено да ги заштитуваат очилата, а истовремено се идеално компактни за да се вклопат во вашата секојдневна рутина, каде и да одите – во џебот, ташната, на приврзокот со клучеви или прилепени на задниот дел од мобилниот телефон! Ќе ги имате при рака во секое време и никогаш нема да ги заборавите!

ВИСОК КВАЛИТЕТ

Уморни сте од кршливоста на очилата? Nozz очилата се изработени од висококвалитетни, ултра отпорни материјали, кои се отпорни на кршење. Дополнително, истите не содржат шрафови, што го прави дизајнот да биде најоптимален. Едноставно, толку се долготрајни и отпорни, што апсолутно може да ја вложите целата своја доверба во нив!

ПАМЕТЕН ДИЗАЈН

Дизајнерите на овие очила во фазата на истражување се сретнале со секакови производи, но не им се допаднало се’. Со Nooz се извршува поедноставување на дизајнот, со фокус на суштински и елегантни облици и бои. Каков е резултатот? Неодоливи очила креирани во Париз, толку добро дизајнирани што денес се употребуваат насекаде низ светот! Како што е добро познато, less is more!

НАЈЧЕСТИ ПРОБЛЕМИ СО КОИ СЕ СООЧУВАТЕ СО СТАНДАРДНИТЕ ОЧИЛА!

d9c33001-0d76-424d-99a5-c54a8c50dcb9_essential-product-picto-1

Огромна футрола

d5d631f3-9816-4362-abc7-7b32c93c39b1_essential-product-picto-2

Лесно се кршат

b165a656-b59c-47f4-bb81-f21fe2bcc229_essential-product-picto-3

Недостаток на стил

2a29925d-ed15-4e58-8652-2ddb4be3a663_essential-product-picto-4

Често ги губите

Тест за диоптрија

ТЕСТИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ ВИД

Доколку сакате да го проверите т.е. тестирате диоптерот на малку поинаков начин, направете го следниот тест. Проверете колку чисто и непречно го читате текстот, што исто така може да ви помогне при изборот на идеалните очина од Nooz колекцијата!

Што треба да направите?

Со цел тестот да биде веродостоен, се препорачува да го испринтате .pdf документот на бел А4 лист. Поставете го листот на растојание од 35 cm од лицето, еднакво на просечната должина на подлактицата, со цел оптимално да се изврши тестирањето. Обидете се да го прочитате текстот без помош на очила. Кога ќе бидете подготвени, читајте ги речениците од документот од горе, према долу. Ако не можете да го прочитате текстот, погледнете ја бројката од левата страна - тоа е корекцијата која ви е потребна!

ТЕСТОТ МОЖЕ ДА ГО СИМНЕТЕ ТУКА