Од садови за складирање и чистење до држачи за прибор, секој производ во нашиот асортиман нуди практично и уредно решение за вашите потреби за складирање. Со иновативниот и модерен изглед, совршено ја надополнуваат вашата кујна. Заштедете на простор и олеснете си ја работата во кујна, со што ќе добиете стилско и функционално решение. Иновативниот дизајн овозможува најминимално заземање на просторот, со акцент на примарната функционалност – уредно складирање на едно место!

Покрај организери и сетови за во кујна, не изостануваат и садовите за складирање на храна. Идеални за пакување на вашиот ручек или на храната која сте ја подготвиле за пикник. Секако тие се карактеризираат со 100% заштита од протекување и BPA Free.

Od sadovi za skladiranje i cistenje do drzaci za pribor, sekoj proizvod vo nasiot asortiman nudi prakticno i uredno resenie za vasite potrebi za skladiranje. So inovativniot i moderen izgled, sovrseno ja nadopolnuvaat vasata kujna. Zashtedete na prostor i olesnete si ja rabotata vo kujna, so shto kje dobiete stilsko i funkcionalno resenie. Inovativniot dizajn ovozmozuva najminimalno zazemanje na prostorot, so akcent na primarnata funkcionalnost – uredno skladiranje na edno mesto.

Pokraj organizeri i setovi za vo kujna, ne izostanuvaat i sadovite za skladiranje na hrana. Idealni za pakuvanje na vasiot rucek ili na hranata koja ste ja podgotvile za piknik. Sekako tie se karakteriziraat so 100% zastita od protekuvanje i BPA Free.

Showing 1–12 of 90 results

Show sidebar

Berghoff’s handy 2-in-1 remover – средство за чистење

259.00 ден

Berghoff’s magic for stainless steel – средство за полирање

349.00 ден

BladeBrush-четка за миење прибор за јадење

590.00 ден

Blox 10-piece Drawer Organiser Set – кујнски организер за во фиока

1,990.00 ден

Blox 7-piece Drawer Organiser Set – кујнски организер за во фиока

1,090.00 ден

Brush-up-четка за миење чаши

590.00 ден

Caddy – организер за во кујна

790.00 ден1,113.00 ден

Caddy™ Tower – организер за во кујна

1,350.00 ден

Clean Tech scrubber – сет од 2 четки

390.00 ден

CleanTech – четка

490.00 ден

Connect – цедач за садови

1,390.00 ден

CounterStore – сад за кујнски прибор

1,245.00 ден