Showing all 11 results

Show sidebar
Светло плава
Сива
Close

Flex – четка за вц шолја

1,390.00 ден
  • Димензии: 8.7 x 12.3 x 43.1 cm
  • Одржување: се чисти со жешка сапуница
Светло плава
Сива
Close

Flex Plus – четка за вц шолја

1,690.00 ден
  • Димензија: 13 x 14.9 x 45.7 cm
  • Одржување: се чисти со жешка сапуница
New
Close

Flex™ Steel – четка за вц шолја

1,990.00 ден
  • Материјал:
  • Димензии: 43 x 12.5 x 9 cm
  • Одржување: држачот се чисти рачно со мокра крпа, додека четката со жешка сапуница.
-35%
Бела
Песок
Петролеј
Розева
Сива
Црна
Close

Galzone – Четка за wc шолја

849.00 ден 549.00 ден
Четка за wc школка. Димензии: D=9,5cm H=37,5
-29%
Бела
Песок
Петрол зелена
Розева
Сива
Црна
Close

Galzone – четка за вц шолја

1,190.00 ден 849.00 ден
Четка за вц шолја мека на допир и челик 18/0. Димензија: D 10,5cm – H 33,0cm
Close
Тегет
Песок
Розева
Close

Zone Nova – четка за wc шолја

2,490.00 ден
Четка за wc шолја изработена од порцелан – обработка мека на допир и челик 18/8. Димензија: D 10,3cm – H
Sold out
Close

Zone nova one – четка за вц шолја

2,490.00 ден
Четка за wc шолја изработена од порцелан – обработка мека на допир и челик 18/8. Димензија: D 10,3cm – H
Петрол зелена
Сиво зелена
Close

Zone soft-четка за вц шолја

2,690.00 ден
Порцеланска четка за ВЦ шолја со мат финиш нежен на допир димензии: H 41,0cm- D 13,0cm
Sold out
Close

Zone steel – четка за вц шолја

2,090.00 ден
Четка за вц шолја, изработена од 18/8 нерѓосувачки челик. Димензии: висина 37,5 цм; дијаметар 8цм.
Sold out
Бела
Сива
Црна
Close

Zone Ume – четка за вц шолја

2,990.00 ден
Четка за wc шолја изработена од порцелан – обработка мека на допир. Димензија: дијаметар 10 cm; висина 38,7 cm.