Чувајте ја вашата бања чиста и уредна со нашиот голем асортиман на иновативни производи за бања. Нашите четки се одлични за уредност и хигиена во тоалетот.

Колекциите заедно споени сочинуваат една практична и стилска целина. Од револуционерна тоалетна четка до паметни решенија за складирање, секој производ има свои уникатни карактеристики. Дизајнирани се така што ќе заштедат простор и ќе ја одржуваат површината чиста и уредна.

Chuvajte ja vashata banja chista I uredna so nashiot golem asortiman na inovativni proizvodi za banja. Nashite chetki se odlichni za urednost I higiena vo toaletot.

Kolekciite zaedno spoeni socinuvat edna prakticna i stilska celina. Od revolucionerna toaletna cetka do pametni resenija za skladiranje, sekoj proizvod ima svoi unikatni karakteristiki. Dizajnirani se taka shto kje zashtedat proctor I kje ja odrzhuvaat povrshinata chista I uredna.

Showing all 11 results

Show sidebar

Flex – четка за вц шолја

1,190.00 ден1,290.00 ден

Flex Plus – четка за вц шолја

1,990.00 ден

Flex Steel Wall-mounted Toilet Brush – четка за вц шолја

1,990.00 ден

Flex Store Toilet Brush with Extra-large Caddy – четка за вц шолја

2,290.00 ден

Flex™ Steel – четка за вц шолја

2,490.00 ден 1,990.00 ден

Zone confetti-горен дел за четка за шолја

380.00 ден

Zone Nova – четка за вц шолја

2,290.00 ден

Zone nova one – четка за вц шолја

1,245.00 ден2,490.00 ден

Zone Suii – четка за wc шолја

2,290.00 ден

Zone Toilet brush head – горен дел од четка за wc

149.00 ден199.00 ден

Zone Ume – четка за вц шолја

2,990.00 ден