Нашиот асортиман на производи за подготовка на храна опфаќа се што ви е потребно за да приготвите вкусен оброк со леснотија. Сетови алатки, сет на дозерки и цедалки, садови за готвење на пареа се само дел од нашата колекција. Ако барате брз и лесен начин за подготовка на храна, тогаш готвење во микробранова може да биде одговорот. Нашите садови за готвење се дизајнирани за да бидат безбедни. Многуте корисни функции и уникатни идеи ви овозможуваат да ги тргнете непријатностите од готвењето. Од омлетите до целата здрава исхрана, преобразувајте го начинот на кој размислувате за микробранова печка.

Надополнете ја вашата кујна и со четки за тесто, шпатули, сет лажици, кои доаѓаат со иновативен дизајн.

Nasiot asortiman na proizvodi za podgotovka na hrana opfakja se sto vi e potrebno za da prigotvite vkusen obrok so lesnotija. Setovi alatki, set na dozerki i cedalki, sadovi za gotvenje na parea se samo del od nasata kolekcija. Ako barate brz i lesen nacin za podgotovka na hrana, togas gotvenjeto vo mikrobranova moze da bide odgovorot. Nasite sadovi za gotvenje se dizajnirani za da bidat bezbedni. Mnogute korisni funkcii i unikatni idei vi ovozmozuvaat da gi trgnete neprijatnostite od gotvenjeto. Od omletite do celata zdrava ishrana, preobrazuvajte go nacinot na koj razmisluvate za mikrobranova pecka.

Nadopolnete ja vasata kujna i so cetka za testo, spaturli, set lazici, koi doagjaat so inovativen dizajn.

Showing 1–12 of 92 results

Show sidebar

2-in-1 Measuring Jug – мерилка

990.00 ден
  • Безбедно за користење, BPA Free

Adjustable Rolling Pin-сукало со наврти во боја

1,490.00 ден
  • материјал на изработка: дрвено сукало
  • начин на одржување: сукалото се чисти со мокра крпа, дисковите во машина за садови
  • безбедно за користење, BPA Free

Baking sheet-подлога за печење

990.00 ден
Lékué baking sheets are flexible, non-stick and easy to use and store. Prevents the food from sticking to oven tray

Baseline – кујнска лажица

1,790.00 ден
Секогаш дел од кујнската рутина – практична, издржлива и неопходна кујнска лажица. Изработена е од робустен нерѓосувачки челик, со можност
Зелена
Црвена
Close

Batter Shaker – шејкер за течни смеси

1,490.00 ден
Шејкер за подготовка на течни смеси за палачинки/ вафли или лесни кремови на брз и лесен начин, без неред. Илустрирани

BOOK “FROM KITCHEN TO TABLE IN 10 MINUTES” FRENCH

615.00 ден
To know better which ingredients are necessary to follow a balanced diet and which are their cooking times, it has

Brush-четка 25 mm

270.00 ден
25 mm platinum silicone brush for greater precision. Hygienic, dishwasher proof and resistant to temperatures of between -60 and 220ºC.

Brush-четка 35 mm

299.00 ден
35 mm platinum silicone brush. Hygienic, dishwasher proof and resistant to temperatures of between -60 and 220ºC. Materials: Platinum Silicone

Brush-четка 45 mm

320.00 ден
45 mm platinum silicone brush for wide surfaces. Hygienic, dishwasher proof and resistant to temperatures of between -60 and 220ºC.

Catcher-цедалка за лимон

790.00 ден 395.00 ден
  • Одржување: се мие во машина за садови
  • Безбедно за користење, BPA Free

Citrus spray – спреј за лимон

490.00 ден
Flavor your soft drinks and cocktails or season your salads, seafood or other recipes with a light mist of fresh

Decomax – шприц за декорација

1,190.00 ден
DECOMAX. Bake and decorate! Surprise all with the multiple options of DECOMAX. With six different nozzles decorate cakes and biscuits