Нашиот асортиман на производи за сервирање и прибор за на маса опфаќа секаков прибор и повеќенаменски сетови за сервирање. Сетовите за сервирање се состојат од три или повеќе црни или бели чинии, поставени на подлога од бамбусово дрво. Садовите за овошје се неизоставен дел, направени од нерѓосувачки челик. Гарантирано одличен изглед на овошјето! Секој од производите дава елегантен изглед на масата, а истовремено перфектен декоративен елемент. Лесно се одржуваат и лесни се за носење.

Останатите садови за сервирање се направени со рачна изработка на класично стакло, дизајнирани за послужување на храна за сите пригоди. Подметачите и сетовите за зачини се неизоставен дел од колекцијата, кои заедно прават една совршена целина.

 

Nasiot asortiman na proizvodi za serviranje i pribor za na masa opfakja sekakov pribor i povekjenamenski setovi za serviranje. Setovite za serviranje se sostojat od tri ili povekje crni ili beli cinii, postaveni na podloga od bambusovo drvo.  Sadovite za ovosje se neizostaven del, napraveni od negjosuvachki celik. Garantirano odlicen izgled na ovosjeto! Sekoj od proizvodite dava eleganten izgled na masata, a istovremeno perfekten dekorativen element. Lesno se odrzuvaat i lesni se za nosenje.

Ostanatite sadovi za serviranje se napraveni so racna izrabotka na klasicno staklo, dizajnirani za posluzuvanje na hrana za site prigodi. Podmetacite i setovite za zacini se izostaven del od kolekcijata, koi zaedno pravat edna sovrsena celina.

 

Showing 1–12 of 88 results

Show sidebar

Alabastro 13 – сад за сервирање

499.00 ден
Садот за сервирање Alabastro е изработен од полу транспарентно стакло, во беж боја. Самиот дизајн има некои смирувачки тонови, што

Albastro – овална чинија за сервирање

890.00 ден1,290.00 ден
Овалната чинија за сервирање Alabastro е изработена од полу транспарентно стакло, во беж боја. Самиот дизајн има некои смирувачки тонови,

Angelo – соларник

1,190.00 ден
 • Материјал: полиран никел
 • Висина: 7 цм

Antipasti Cabaret – сад за сервирање

1,180.00 ден
 • Материјал: високо квалитетно стакло
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Димензии: 314/27 / 314 мм

Blob – сет од 3 чинии

2,290.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 14 цм, 17 цм и 23 цм

Ciao – држач за салфети

790.00 ден
Држач за салфети Ciao – производ во кој формата ја пресретнува функционалноста. Презентирајте ги салфетите на масата во елегантен и

Ciao – чинија за сервирање

1,290.00 ден
Чинијата за сервирање од колекцијата Ciao е целосно изработена од стакло, а нејзината намена е широка: од утринскиот оброк до

Cocoon – повеќенаменски сад

2,890.00 ден5,990.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик и полиран со ефекти на рефлексија
 • Димензии: S - Ø 16 цм L - Ø 30 цм

Crescent – сад за овошје

1,990.00 ден2,990.00 ден
 • Материјал: метал, во темно кафеава боја
 • Димензии: S - 39 x 20 x 10 цм L - 49 x 24 x 13 цм

Diabolo – сад за бибер

1,190.00 ден
 • Материјал: хромиран, црн никел
 • Висина: 7 цм

Elbharmonie – сад за послужување

2,490.00 ден
 • Материјал: високо исполиран нерѓосувачки челик
 • Димензии: 23 x 14 x 3 цм

Elevate Тongs-метална фаќалка

990.00 ден
Фаќалка создадена од нерѓосувачки метал и силиконска облога на врвот која е отпорна на топлина и издржува до 270 °C.