Од садови за складирање и чистење до држачи за прибор, секој производ во нашиот асортиман нуди практично и уредно решение за вашите потреби за складирање. Со иновативниот и модерен изглед, совршено ја надополнуваат вашата кујна. Заштедете на простор и олеснете си ја работата во кујна, со што ќе добиете стилско и функционално решение. Иновативниот дизајн овозможува најминимално заземање на просторот, со акцент на примарната функционалност – уредно складирање на едно место!

Покрај организери и сетови за во кујна, не изостануваат и садовите за складирање на храна. Идеални за пакување на вашиот ручек или на храната која сте ја подготвиле за пикник. Секако тие се карактеризираат со 100% заштита од протекување и BPA Free.

 

Od sadovi za skladiranje i cistenje do drzaci za pribor, sekoj proizvod vo nasiot asortiman nudi prakticno i uredno resenie za vasite potrebi za skladiranje. So inovativniot i moderen izgled, sovrseno ja nadopolnuvaat vasata kujna. Zashtedete na prostor i olesnete si ja rabotata vo kujna, so shto kje dobiete stilsko i funkcionalno resenie. Inovativniot dizajn ovozmozuva najminimalno zazemanje na prostorot, so akcent na primarnata funkcionalnost – uredno skladiranje na edno mesto.

Pokraj organizeri i setovi za vo kujna, ne izostanuvaat i sadovite za skladiranje na hrana. Idealni za pakuvanje na vasiot rucek ili na hranata koja ste ja podgotvile za piknik. Sekako tie se karakteriziraat so 100% zastita od protekuvanje i BPA Free.

Showing 1–12 of 55 results

Show sidebar
Close

BladeBrush-четка за миење прибор за јадење

590.00 ден
 • Димензии: 8 x 7.6 x 5.2 cm
 • Одржување: рачно миење

Bread Bin – кутија за леб

3,990.00 ден
 • Материјал: метал и бамбусово дрво
 • Димензии: 35.5 x 21.5 x 17.8 cm
 • Одржување: телото на кутијата се чисти рачно со влажна крпа, а капакот (делот со даската) се чисти рачно со сува крпа.
Светло зелена
Темно сива
Close

Brush-up-четка за миење чаши

590.00 ден
 • Димензии: 8 x 8 x 14.2 cm
 • Одржување: рачно миење
Светло зелена
Сива
Close

C-pump-пумпа за сапун

990.00 ден
 • Димензии: 8.5 x 8.5 x 19 cm
 • Одржување: се мие во машина за садови
Светло зелена
Сива
Close

Caddy

1,290.00 ден
 • Димензии: 20 x 13.5 x 11.5 cm
 • Одржување: се мие во машина за садови
Светло зелена
Сива
Close

Caddy™ Tower – организер за во кујна

1,350.00 ден
 • Димензии: 18.3 x 11.9 x 19.9 cm
 • Одржување: рачно чистење
-25%
Бела
Сива
Close

Connect-цедач за садови

1,990.00 ден 1,490.00 ден
 • Димензии: 44.5 x 29 x 10.5 cm
-50%
Close

CounterStore – сад за кујнски прибор

2,490.00 ден 1,245.00 ден
 • Одржување: Организерот се чисти со сува крпа Даската за сечење може да се мие во машина за садови
Close

Dial-кутија за храна 2.4л

990.00 ден
 • Материјал: високо-квалитетна пластика
 • Одржување: садот се мие во машина за садови, и може да се употребува во фрижидер или микробранова. капакот се препорачува да се мие рачно, и може да се употребува во фрижидер но НЕ во миркобранова.
 • Безбедно за користење, BPA Free
Close

Dock – организер на прибор за јадење

990.00 ден
 • Димензии: 12 cm x 12.7 cm x 19cm
 • Одржување: се мие во машина за садови
-34%
Светло зелена
Сива
Close

DrawerStore Cutlery Tray-кутија за прибор

1,490.00 ден 990.00 ден
 • Димензии: 28-48цм
 • Одржување: се мие во машина за садови
Close

DrawerStore-организер за лажици и виљушки

990.00 ден
 • Димензија: 39.8 x 11.4 x 5.8 cm
 • Одржување: рачно миење и чистење со сува крпа