Целата наша колекција на часовници ја доловуваат суштината на едноставноста. Нејзината способност да е ненаметлива и елегантна. Префинета и функционална.

Во колекцијата ќе најдете ѕидни часовници кои го мерат времето безшумно, дигитални часовници со повеќе функции и еден редок пример на магнетен “песочен“ часовник кој овозможува моменти на спокој, релаксација и избистрување на мислите. За фасцинацијата да биде уште поголема, следува магијата – магнетот во сребрената база му овозможува на песокот повторно да се создаде во нова форма… и повторно и повторно!

Сите часовниците и календари постојат за да го мерат времето. А времето е драгоцено и треба да се користи на
работите и луѓето што ги сакате. 

Celata nasha kolekcija na chasovnici ja dolovuvaat sushtinata na ednostavnosta. Nejzinata sposobnost da e nenametliva I elegantna. Prefineta I funkcionalna.

Vo kolekcijata kje najdete zidni chasovnici koi go merat vremeto bezshumno, digitalni casovnici so povekje funkcii I eden redok primer na magneten “pesochen” chasovnik koj ovozmozhuva momenti na spokoj, relaksacija I izbistruvanje na mislite. Za fascinacijata da bide ushte pogolema, sleduva magijata – magnetot vo srebrenata baza mu ovozmozhuva na pesokot da se sozdade vo nova forma… I povtorno I povtorno!

Site chasovnici I kalendari postojat za da go merat vremeto. A vremeto e dragoceno I treba da se koristi na rabotite I lugjeto shto gi sakate.

Showing all 12 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
New
Затвори

Analogue Travel Alarm Clock – часовник

790.00 ден
Батериите се вклучени. Материјал: Мат метал и пластика
Бела
Црна
Затвори

Cara – ѕиден часовник

2,490.00 ден
Ненаметлив ѕиден часовник со дијаметар од 30 cm, во две бои: црна и бела. Помалку е повеќе: повеќе стил, повеќе

Lala – песочен часовник

1,650.00 ден
  • Материјал: боросиликатно стакло, алуминиум
  • Висина: 16 cm

One – часовник

1,990.00 ден
One часовникот има едноставна технологија и едноставен изглед. Неговата огледална површина го прави уникатен. Има функции на часовник (12/24 часа),
-20%
Бела
Жолта
Сива
Затвори

QQ Cuckoo – Часовник

5,690.00 ден 4,552.00 ден
QQ Cuckoo е модерна интерпретација на традиционалниот и добро познат ѕиден часовник кој доаѓа со птица, која пак во одредени
Затвори

Tempus – ѕиден часовник

2,990.00 ден
  • Материјал: алуминиум и има уникатен дизајн
  • Димензии: 20 цм
-29%
Затвори

Tempus B1 – ѕиден часовник

3,490.00 ден 2,490.00 ден
Ѕидниот часовник Tempus е изработен од алуминиум и има уникатен дизајн. Доста тивок и прецизен, часовникот работи без чукање. Димензии:
Затвори

Touch – часовник

1,990.00 ден
  • Материјал: хром, акрилно стакло
  • Димензии: 9цм
Затвори

Trio – часовник

2,990.00 ден
  • Материјал: хром, полиран со ефект на рефлексија
  • Димензии: Ø 4.5 cm
Затвори

Two – магичен часовник

2,490.00 ден
  • Материјал: ABS пластика и гума
  • Димензија на една коцка: Ø 6.4 cm
New
Затвори

Магнетен песочен часовник

995.00 ден
Функционален песочен часовник со воодушевувачки дизајн и пресврт. – Песокот е заменет со магнетни честички. Овој часовник е вистинскиот декор