Showing 1–12 of 25 results

Show sidebar
Sold out
Beige
Бела
Close

Alabastro – длабок сад за салата

890.00 ден
 • Материјал: полу транспарентно стакло
 • Димензии: 220/110/220 mm
Beige
Бела
Close

Alabastro – сад за салати

1,190.00 ден
 • Материјал: полу транспарентно стакло
 • Димензии: 280/90/280 mm
Beige
Бела
Close

Alabastro – сад за сервирање

870.00 ден2,190.00 ден
Садот за сервирање Alabastro е изработен од полу транспарентно стакло, во две различни варијанти: бела или беж. Истовремено, белиот сад
Бела
Песок
Close

Alabastro – чинија

1,290.00 ден1,495.00 ден
Кружната чинија за сервирање Alabastro е изработена од полу транспарентно стакло, во беж или бела боја. Самиот дизајн има некои

Alabastro 13 – сад за сервирање

499.00 ден
Садот за сервирање Alabastro е изработен од полу транспарентно стакло, во беж боја. Самиот дизајн има некои смирувачки тонови, што

Albastro – овална чинија за сервирање

890.00 ден1,290.00 ден
Овалната чинија за сервирање Alabastro е изработена од полу транспарентно стакло, во беж боја. Самиот дизајн има некои смирувачки тонови,

Blob – сет од 3 чинии

2,290.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 14 цм, 17 цм и 23 цм

Cocoon – повеќенаменски сад

2,890.00 ден5,990.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик и полиран со ефекти на рефлексија
 • Димензии: S - Ø 16 цм L - Ø 30 цм

Crescent – сад за овошје

1,990.00 ден2,990.00 ден
 • Материјал: метал, во темно кафеава боја
 • Димензии: S - 39 x 20 x 10 цм L - 49 x 24 x 13 цм

Elbharmonie – сад за послужување

2,490.00 ден
 • Материјал: високо исполиран нерѓосувачки челик
 • Димензии: 23 x 14 x 3 цм

Essentials – дводелен сад за овошје

3,990.00 ден
 • Материјал: 18/10 нерѓосувачки метал и детали од полипропилен
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Димензии: должина 30 цм, висина 16 цм

Fontaine – централна чинија (+вазна)

5,480.00 ден
 • Материјал: стакло, полиран нерѓосувачки челик
 • Димензии: 27 x 24.5 (h) cm
 • Одржување: чиниите се мијат во машина за садови