Секоја рамка е чувар на едно минато на кое секогаш со носталгија се сеќаваме и кое секогаш буди пријатно чувство за убавите моменти кои сме ги доживеалe.
И покрај целата технологија и начинот на кои денес дигитално ги зачувуваме спомените, не можеме да ги изоставиме рамките од секојдневието. Tоа е поради тоа што тие остануваат доследни на нивната примарна цел – да го врамат моментот. А воедно и да бидат едни од најубавите детали во просторот каде што се поставени.
Секоја рамка  треба да биде доволно рафинирана до степен да не го краде фокусот од она што е во главно – сликата. Но, сепак
толку софистицирана што заедно со сликата ќе направат една целина.
Нашиот асортиман на рамки за слики ги имаат токму овие обележја.
Sekoja ramka e cuvar na edno minato na koe sekogas so nostalgija se sekjavame i koe sekogas budi prijatno chuvstvo za ubavite momenti koi sme gi dozhiveale.
Pokraj celata tehnologija i nacinot na koj denes digitalno gi zacuvuvame spomenite, ne mozeme da gi izostavime ramkite od sekojdnevieto.
Toa e poradi toa shto tie ostanuvaat dosledni na nivnata primarna cel – da go vramat momentot. A voedno i da bidat edni od najubavite detali vo prostorot kade sto se postaveni. Sekoja ramka  treba da bide dovolno rafinirana do stepen da ne go krade fokusot od ona sto e glavno – slikata.
No, sepak tolku sofisticirana sto zaedno so slikata kje napravat edna celina.
Nasiot asortiman na ramki za sliki gi imaat tokmu ovie obelezja.

Showing all 7 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Chic – рамка за слика

690.00 ден
  • Материјал: хромиран метал и детали од лакирано дрво
  • Димензија: 10 x 15 цм
New
Затвори

Crazy – рамка за слика

1,390.00 ден1,990.00 ден
  • Материјал: никел, полиран со ефект на рефлексија
Hot
Затвори

Crissy – рамка за слика

590.00 ден1,090.00 ден
Рамка за слика изработена од нерѓосувачки челик, полиран со ефект на рефлексија. Може да биде во пет големини. Димензии: 10
Затвори

La plage – рамка за слика

1,390.00 ден2,390.00 ден
Рамка за слика изработена од нерѓосувачки челик, полиран со ефект на рефлексија. Може да биде во три големини.
New
Затвори

Lonely Planet – рамка за слика

2,990.00 ден5,990.00 ден
Рамка за слика изработена од нерѓосувачки челик, полиран со ефект на рефлексија. Може да биде во три големини.
New
Затвори

Pablo – рамка за слика

790.00 ден1,190.00 ден
Рамка за слика направена од никел, полиран во ефект на рефлексија. Рамката ја има во четири димензии: 10 x 15
Затвори

Zak – рамка за слика

990.00 ден1,990.00 ден
  • Материјал: никел, полиран во ефект на рефлексија
  • Димензии: мала - 10 x 15 cm средна - 13 x 18 cm голема - 20 x 25 cm