Иновативни цедалки со кои ќе Ви излеземе во пресрет на вашите потреби. За цедење на лимон или портокал или за исцедување на вода. За тоа што Ви треба!

Наша препорака:
Helix – Иновативниот дизајн на цедалката Helix го олеснува истиснувањето на лимоновиот сок. Наместо да се исцедува сок со многубројни притисоци према долу, хоризонталниот механизам на извртување ја искористува максимално моќта на рамената и извлекува максимално од лимонот. Направен е од нерѓосувачки челик, BPA Free и лесно се чисти.
Prep&Serve – Овој едноставен, стилски производ ги комбинира функциите на сад за подготовка, сито и сад за послужување во еден уникатен дизајн. Интегрираното сито овозможува миење на храната во главниот сад, а потоа и цедење на вишокот вода, без да ја исфрли содржината. Тој е идеален за подготовка и послужување на салати и овошје или за испирање ориз и леќа пред готвење.

Inovativni cedalki so koi kje Vi izlezeme vo presret na vashite potrebi. Za cedenje na limon I portokal ili za isceduvanje na vodata. Za toa shto Vi treba.

Nasha preporaka:
Helix – Inovativniot dizajn na Helix go olesnuva istisnuvanjeto na limmonoviot sok. Namesto da se isceduva sok  so mnogubrojni pritisoci prema dolu, horizontalniot mehanizam na izvrtuvanje ja iskoristuva maksimalno mokjta na ramenata I izvlekuva maksimalno od limonot. Napraven e od nergjosuvacki celik, BPA Free I lesno se chisti.
Prep&Serve – OVoj ednostaven, stilski proizvod gi kombinira funkciite na sad za podgotovka, sito I sad za posluzhuvawe vo eden unikaten dizajn. Integriranoto sito ovozmozhuva mienje na hranata, a potoa I cedenje na visokot voda, bez da se ja isfrli sodrzinata. Toj e idealen za podgotovka I posluzhuvanje na salati I ovoshe ili za ispiranje oriz I lekja pred gotvenje.

Showing 1–12 of 15 results

Show sidebar

Catcher-цедалка за лимон

999.00 ден

Duo Compact Juicer – цедалка за лимон

495.00 ден

Funktion – сито за брашно

695.00 ден895.00 ден

Funktion – Сито за брашно

349.00 ден

Funktion – сито за брашно 20cm

499.00 ден

Funktion – цедалка, 8 см

269.00 ден

JuiceMax Dual-action – цедалка

1,290.00 ден

Leo – цедалка за лимон

399.00 ден

Nest™ Colanders – сет од 2 цедалки

1,090.00 ден

Passo – цедалка

740.00 ден1,190.00 ден

Salad Spinner – сад за салата со цедалка (26cm)

1,390.00 ден

Scoop Colander-лажица-цедалка(голема)

590.00 ден990.00 ден