Декантери кои ќе создадат елегантен и префинет момент кога ќе бидат исполнети со вашиот омилен пијалак. Вино или жесток пијалак – изборот е ваш!

Декантерите за виски преку нивната елегантност и префинетост се must-have за сите случајни собири со блиските или за формални околности. На местото каде што ќе бидат поставени ќе дадат луксузна димензија и ќе го опишат вашиот вкус за убави, естетски парчиња.

Декантерите за вино со нивните благо заоблени линии и природни форми создаваат вистинска хармонија. Доколку во виното е вистината, тогаш тие се тие што неа ја чуваат.

Dekanteri koi kje sozdadat elegantin I prefinet moment koga kje bidat ispolneti so vashiot omilen pijalak. Vino ili zhestok pijalak – izborot e vash!

Dekanterite za viski preku nivnata elegantsnost I prefinetost se must-have za site sluchajni sobiri so bliskite ili za formalni okolnosti. Na mestoto kade shto kje bidat postaveni kje dadat luksuzna dimenzija I kje go opishat vashiot vkus za ubavi, estetski parchinja.

Dekanterite za vino so nivnite blago zaobleni linii I prorodni formi sozdavaat vistinska harmonija. Dokolku vo vinoto e vistinata, togash tie se tie shto nea ja chuvaat.

Showing 1–12 of 24 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
New
Затвори

Ambrogio – сет од 2 чаши и шише за виски

4,990.00 ден
Покажете дека имате вкус со ексклузивниот сет за виски од серијата Ambrogio со кој можете да уживате во вашиот пијалок
Затвори

Bar Ships – декантер (1L)

4,990.00 ден
 • Материјал: рачна изработка на стакло
 • Димензии: висина - 28цм; ширина - 21цм
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа

Bar Ships – декантер (500ml)

2,790.00 ден
 • Материјал: рачна изработка на стакло
 • Димензии: висина 28цм; ширина 21цм
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа

Bar Spirits – декантер (1.8L)

3,390.00 ден
 • Материјал: рачна изработка на стакло
 • Димензии: висина - 26цм; ширина - 13цм
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа
Затвори

Cheers – декантер

1,990.00 ден
Декантерот Cheers гарантира оригинална и елегантна претстава на пијалокот. Направен е со рачна изработка, целосно од стакло. Има класичен дизајн,
Затвори

Daily – декантер

1,190.00 ден
Декантерот Daily гарантира оригинална и елегантна претстава за црвеното вино. Има ергономски дизајн, целосно е изработен од стакло и може

DISC-2х декантери и послужавник

13,590.00 ден
 • Материјал: цврсто дрво и рачно изработено стакло
 • Димензии: висина 27см; ширина 24цм
 • Капацитет: 900мл

Hector-декантер 0,95л

4,395.00 ден
Hector decanter clear 0.95L The Hector decanter makes a subtle statement, making it a perfect choice for casual get-togethers or

Julia JU04-декантер 1л

5,440.00 ден
Julia decanter 1L A beautiful handmade teardrop decanter perfect for preserving and decanting your favourite port, sherry or whisky. Giftboxed

Madrid MD07-шише за виски

3,990.00 ден
Madrid decanter clear 1.6L Enhance the pleasure of pouring a whiskey with this substantial handmade decanter of classic style. Elegant

Ono – декантер (0,88L)

4,290.00 ден
 • Материјал: рачна изработка на стакло
 • Димензии:  висина 20,5цм; должина 15цм; капацитет 0,88мл
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа

Ono Duck Carafe-шише за вино 1,2л

3,690.00 ден
 • Материјал: рачна изработка на стакло
 • Димензии:  висина 16цм; должина 28цм; капацитет 1,2л
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа