Нашиот асортиман на ножеви, виљушки и лажици поради својот квалитет и изглед овозможува  да стане и декор кој често ќе сакате да го поставувате на маса.

За секојдневна употреба или за посебни моменти. Кај нас ќе најдете комплети на ножеви, комплети на лажици и комплети на виљушкиi, поединечно. Но и комбинирани сетови – есцајг. Најголемиот сет брои дури 72 парчиња. Во нашите продавници ќе ги најдете најпознатите европски брендови Villeroy&Boch, BergHOFF и F&H of Scandinavia. Преку нивните ексклузивни колекции на есцајг Vivo, Finesse и Villa ќе внесете елеганција и луксуз на вашата трпеза.

Nashiot asortiman na nozhevi, viljushki I lazhici poradi svojot kvalitet I izgled ovozmozhuva da stane I dekor koj cheshto kje sakate da go postavuvate na masa.

Za sekojdnevna upotreba ili za posebni momenti. Kaj nas kje najdete kompleti na nozevi, kompleti na lazici I kompleti na viljuski, poedinechno. No I kombinirani setovi – escajg. Najgolemiot set broi duri 72 parchinja. Vo nashite prodavnici kje gi najdete najpoznatite evropski brendovi Villeroy&Boch, BergHOFF I F&H of Scandinavia. Preku nivnite ekskluzivni kolekcii: Vivo, Finesse I Villa kje vnesete elegancija I luksuz na vashata trpeza.

Showing 1–12 of 20 results

Show sidebar

12pcs dinner knife set QUARDO – сет ножеви

995.00 ден

12pcs soup spoon set QUADRO – сет лажици

495.00 ден

Bitz – прибор за јдење, 16п. златна боја

6,949.00 ден

Essence – прибор за јадење (72п.)

11,990.00 ден

Essence – сет од прибор за јадење (30п.)

4,900.00 ден

Finesse – прибор за јадење (72п.)

10,990.00 ден

Finesse – сет од прибор за јадење (30п.)

3,990.00 ден

Gocce – сет од 6 лажички за кафе

549.00 ден

Guzzini – сет од прибор за јадење (24 п.)

4,990.00 ден

Infusion – сет од 6 лажички

899.00 ден

Love – сет од 6 виљушки за десерт

1,090.00 ден

Love – сет од 6 лажички

1,090.00 ден