Showing 1–12 of 80 results

Show sidebar

Active filters

Close

Angelo – соларник

1,190.00 ден
 • Материјал: полиран никел
 • Висина: 7 цм

Ballance ball game

4,490.00 ден
 • Материјал: метал, хром
 • Должина: 16 цм

Balloon – вазна

1,364.00 ден2,490.00 ден
 • Материјал: челик обложен со прав
 • Димензии: S - 20cm L - 22cm
Close

Bella – вазна

1,990.00 ден2,990.00 ден
 • Материјал: полиран, нерѓосувачки челик
 • Димензии: S = Ø 16 x 12 (h) cm (отвор 10.4 cm) L = Ø 21 x 15 (h) cm (отвор 13.5 cm)
Close

Biker – приврзок за клучеви

790.00 ден
 • Материјал: полиран никел
 • Должина: 8.5 цм
Close

Blob – сет од 3 чинии

2,290.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 14 цм, 17 цм и 23 цм
Close

Chic – рамка за слика

690.00 ден
 • Материјал: хромиран метал и детали од лакирано дрво
 • Димензија: 10 x 15 цм

Churchill connoisseur set

5,990.00 ден
 • Материјал: црна кожа и полиран нерѓосувачки челик
 • Димензии: 18 x 10 x 4 цм

Churchill hip flask

1,780.00 ден1,990.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик, полирано со ефекти на рефлексија
 • Димензии: S - 11.5 x 8.5 x 2 цм L - 13 x 8.5 x 2.5 цм
Close

Circle – кружна вазна

6,990.00 ден
 • Материјал: стакло, полиран алумуниум
 • Димензии: Ø 33 цм
Close

Cocoon – повеќенаменски сад

2,890.00 ден5,990.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик и полиран со ефекти на рефлексија
 • Димензии: S - Ø 16 цм L - Ø 30 цм

Cool hip flask

2,150.00 ден
 • Материјал: полиран, нерѓосувачки челик
 • Должина: 11 цм