Showing all 17 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Активен филтер

Chistera basil-длабока тава за готвење 28см

17,800.00 ден
Мултифункционалната тава за готвење има специјално дизајниран капак со тн Chistera Drop структура. Овозможува храната целосно да омекне и не

Chistera blue-длабока тава за готвење 28см

17,800.00 ден
Мултифункционалната тава за готвење има специјално дизајниран капак со тн Chistera Drop структура. Овозможува храната целосно да омекне и не

Cocotte basil-длабока тава за готвење (round 22см)

13,990.00 ден
9 пати поефикасна од конкурентните производи со 10% повеќе влажност при готвењето за неверојатно вкусни оброци. Длабока тава за готвење,

Cocotte basil-длабока тава за готвење (round 24см)

16,604.00 ден
9 пати поефикасна од конкурентните производи со 10% повеќе влажност при готвењето за неверојатно вкусни оброци. Длабока тава за готвење,

Cocotte cinnamon-дл. тава за готвење (oval 29см)

19,000.00 ден
9 пати поефикасна од конкурентните производи со 10% повеќе влажност при готвењето за неверојатно вкусни оброци. Длабока тава за готвење,

Cocotte-длабока тава за готвење (oval 23см)

11,395.00 ден
9 пати поефикасна од конкурентните производи со 10% повеќе влажност при готвењето за неверојатно вкусни оброци. Длабока тава за готвење,

Cocotte-длабока тава за готвење (oval 31см)

19,238.00 ден
9 пати поефикасна од конкурентните производи со 10% повеќе влажност при готвењето за неверојатно вкусни оброци. Длабока тава за готвење,

Cocotte-длабока тава за готвење (round 20см)

10,553.00 ден
9 пати поефикасна од конкурентните производи со 10% повеќе влажност при готвењето за неверојатно вкусни оброци. Длабока тава за готвење,

Cocotte-длабока тава за готвење (round 24см)

14,433.00 ден
9 пати поефикасна од конкурентните производи со 10% повеќе влажност при готвењето за неверојатно вкусни оброци. Длабока тава за готвење,

Dish-овален сад за говење 24см

5,313.00 ден
Изработена е од леано железо за максимална издржливост и лесно оддржување, како и мат црн енамел кој го истакнува вкусот

Grill plate-скара

6,626.00 ден
Пригответе месо со автентичен вкус на скара, на Вашиот шпорет за многу брзо време. Благодарение на дизајнот и материјалот од

Grill square-скара

7,903.00 ден
Пригответе месо со автентичен вкус на скара, на Вашиот шпорет за многу брзо време. Благодарение на дизајнот и материјалот од
Sold out
Затвори

Oven dish-овален сад за говење 21см

4,513.00 ден
Изработена е од леано железо за максимална издржливост и лесно оддржување, како и мат црн енамел кој го истакнува вкусот

Saute pan-тава 24см

12,900.00 ден
• Идеална за бавно приготвување на месо, риба и зеленчук • Благодарение на професионалниот дизајн се добиваат извонредни резултати при

Small wok-вок тава

14,900.00 ден
Повеќенаменска тава за готвење над пареа, бавно готвење и пржење. Приготвувањето на зеленчук е навистина посебно во оваа тава, бидејќи

Tajine-специјален сад за готвење

11,000.00 ден
• Специјален сад за подготовка на традиционална Мороканска храна • Благодарение на професионалниот дизајн се добиваат извонредни резултати при готвењето

Wok-вок тава

15,678.00 ден
9 пати поефикасна од конкурентните производи со 10% повеќе влажност при готвењето за неверојатно вкусни оброци. Повеќенаменска тава за готвење