Чувајте ја вашата бања чиста и уредна со нашиот голем асортиман на иновативни производи за бања. Заедно споени сочинуваат една практична и стилска целина. Од револуционерна тоалетна четка до паметни решенија за складирање, секој прозвод има свои уникатни карактеристики. EasyStore се компактни и практични организери за во бања, поделен на неколку различни прегради, со различна форма, големина и длабочина. Како таков, организерите се совршени за складирање на мали предмети како ножички, потоа на четки, дезедоранси, бричалки, шминка и слично. Дизајнирани се така што ќе заштедат простор и ќе ја одржуваат чиста и уредна површината, со значително олеснување додека го барате потребниот производ. Исто така имаат нелизгачка основа и одлично изгледаат на било кое место во бањата. Одличен додаток се и пешкирите кои се направени од 100% памук, во различни димензии и бои.

Cuvajte ja vasta banja cista i uredna so nasiot golem asortiman na inovativni proizvodi za banja. Zaedno spoeni socinuvaat edna prakticna i stilska celina. Od revolucionaerna toaletna cetka do pametni resenija za skladiranje, sekoj prozivod ima svoi unikatni karakteristiki. EasyStore se kompaktni i praticni organizeri za vo banja, podelen na nekolku razlicni pregradi, so razlicna forma, golema i dlabocina. Kako takov, organizerite se sovrseni za skladiranje na mali predmeti kako nozicki, potoa na cetki, dezedoransi, bricalki, sminka i slicno. Dizajnirani se taka sto ke zastedat prostor i kje ja odrzuvaat cista i uredna povrsinata, so znacitelno olesnuvanje dodeka go barate potrebniot proizvod. Isto taka imaat nelizgacka osnova i odlicno izgledaat na bilo koe mesto vo banjata. Odlicen dodatok se i peskirite koi se napraveni od 100% pamuk, vo razlicni dimenzii i boi.

Showing 1–12 of 71 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
New
Бела
Црна
Затвори

A-Hook – двојна закачалка

645.00 ден
Практична и стилска двојна закачалка, изработена од метал, која е перфектна солуција за сите перфекционисти. Притоа, истата не поседува видливи
Светло плава
Сива
Затвори

EasyStore – организер за во бања

1,290.00 ден
 • Димензии: 24.9 x 11.9 x 11.6 cm
 • Одржување: рачно миење
Светло плава
Сива
Затвори
Sold out
Светло плава
Сива
Затвори
Затвори

EasyStore™ – држач за тоалетна хартија

3,990.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 68 x 16.5 x 22.5 cm
 • Одржување: држачот се чисти рачно со влажна крпа.
Затвори

EasyStore™ – држач за тоалетна хартија со четка за вц шолја

4,990.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 76 x 17.5 x 23.5 cm
 • Одржување: EasyStore™ - држачот се чисти рачно со влажна крпа Flex™ Steel - држачот се чисти рачно со влажна крпа, додека четката жешка сапуница
Sold out
Светло плава
Сива
Затвори

Flex – четка за вц шолја

1,490.00 ден
 • Димензии: 8.7 x 12.3 x 43.1 cm
 • Одржување: се чисти со жешка сапуница
Светло плава
Сива
Затвори

Flex Plus – четка за вц шолја

1,690.00 ден
 • Димензија: 13 x 14.9 x 45.7 cm
 • Одржување: се чисти со жешка сапуница
New
Затвори

Flex Steel Wall-mounted Toilet Brush – четка за вц шолја

1,990.00 ден
 • Димензија: 43.5 x 10 x 8 cm
 • Одржување: се чисти со жешка сапуница