Иновативни решенија за отпад со патентиран, хигиенски систем за собирање. Овие канти за отпадоци овозможуваат да се задржи отпадот до три пати повеќе од обична канта за отпадоци со слична големина. Компактирањето на вашето ѓубре значи дека ќе ја испразните кантата поретко и употребувате помалку облоги. Титан, исто така, има дизајн против изливи, така што нема да ги истегне или затвори кесите. Има и  заменлив филтер за мирис за да ги неутрализира непријатните мириси.

Inovativni resenija za otpad so patentiran, higienski sistem za sobiranje. Ovie Kanti za otpadoci ovozmozuvaat da se zadrzi otpadot do tri pati povekje od obicna kant za otpadoci so slicna golemina. Kompaktiranjeto na vaseto gjubre znachi deka kje ja ispraznite kantata poretko i upotrebuvate pomalku oblogi. Titan, isto taka, ima dizajn protiv izlivi, taka shto nema da gi istegne ili zatvoi kesite. Ima i zamenliv filter za miris za da gi neutralizira neprijatnite mirisi.

Showing 1–12 of 13 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Светло плава
Сива
Затвори

Split – корпа за отпадоци

1,490.00 ден
 • Димензии: 21 x 21 x 28 цм
 • Одржување: се чисти рачно
Затвори

Split™ 6 Steel Recycler Bin – канта за отпадоци

3,990.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 27 x 28.4 x 18cm
Графит
Стон
Затвори

Stack 4 – корпа за отпадоци

1,990.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Капацитет: 4 литри
 • Одржување: се мие рачно со сапуница

Titan 20 – канта за отпадоци

13,900.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 30 x 34 x 68cm cm
 • Одржување: површината се чисти со крпа, а внатрешните делови со сапуница

Titan 30 – канта за отпадоци

14,900.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 39 x 34 x 68 цм
 • Одржување: површината се чисти со крпа, а внатрешните делови со сапуница
Sold outNew
Stone
Графит
Затвори

Totem Waste & Recycling – канта за управување со отпад (40L)

11,990.00 ден
 • Димензии: 81.4 x 39 x 36.6 cm
 • Одржување: површината се чисти со крпа, а внатрешните делови со сапуница
New
Stone
Графит
Затвори

Totem Waste & Recycling – канта за управување со отпад (60L)

13,990.00 ден
 • Димензии: 81.4 x 39 x 36.6 cm
 • Одржување: површината се чисти со крпа, а внатрешните делови со сапуница
Затвори

Totem-Композитни кеси за отпад(голема)

590.00 ден
Внимание: Пластични кеси може да бидат опасни . За да избегнете опасност од задушување , чувајте ги кесите подалеку од

Totem-Филтер за мирис

390.00 ден
Дизајниран за да помогне да се елиминираат непријатните миризби од вашата канта за отпадоци. Веќе никогаш нема да почуствувате лоша
Светло сива
Тегет
Бела
Минт зелена
Петролеј
Розева
Светло сина
Сива
Сина
Темно сива
Црна
Затвори

Zone nova one – корпа за отпадоци

4,390.00 ден
Корпа за во бања изработена од ABS-пластика – обработка мека на допир, серија која креира чувство на луксуз, токму поради
Светло сива
Бела
Еукалиптус зелена
Крем
Сива
Црна
Затвори

Zone Ume – корпа за отпадоци

3,990.00 ден
Корпа за во бања изработена од ABS-пластика – обработка мека на допир. Димензии: диjаметар 19,5 cm; висина 22cm Капацитет: 4l