Showing 1–12 of 57 results

Show sidebar

Ballance ball game

4,490.00 ден
 • Материјал: метал, хром
 • Должина: 16 цм

Casa – масичка за во кревет

3,542.00 ден
Повеќенаменска преносна масичка која може да се користи како масичка за во кревет или пак за пред телевизор. Ја карактеризираат

Casolare – свеќник/украс

1,790.00 ден
Стаклен свеќник, кој истовремено може да се употребува и за разни декорации, наменет за секој модерен простор. Доаѓа со вештачки

Chic – рамка за слика

690.00 ден
 • Материјал: хромиран метал и детали од лакирано дрво
 • Димензија: 10 x 15 цм

Churchill connoisseur set

5,990.00 ден
 • Материјал: црна кожа и полиран нерѓосувачки челик
 • Димензии: 18 x 10 x 4 цм

Churchill hip flask

1,780.00 ден1,990.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик, полирано со ефекти на рефлексија
 • Димензии: S - 11.5 x 8.5 x 2 цм L - 13 x 8.5 x 2.5 цм

Ciao – сет од 4 стаклени сламки со четка за чистење

490.00 ден690.00 ден
Сет од 4 стаклени сламки за консумација на вашиот омилен пијалок, кој доаѓа заедно со четка за чистење на истите.

Cool hip flask

2,150.00 ден
 • Материјал: полиран, нерѓосувачки челик
 • Должина: 11 цм

Copic – држач за свеќи

5,490.00 ден
 • Материјал:  полиран алуминиум
 • Висина: 40 цм

Crazy – рамка за слика

1,990.00 ден
 • Материјал: никел, полиран со ефект на рефлексија
 • Димензија: 15 x 20 цм

Cubo – алатка за ореви

490.00 ден
 • Материјал: цинк
 • Одржување: се препорачува рачно миење
 • Димензии: 17,5 цм.

Cushion – кутија за цигари

1,690.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик, полирана со ефект на рефлексија
 • Димензии: 9 x 7.5 цм