Купувањето на ранци, торби, колички за пазарење, ташна, кошница или несесер треба да е пропратено со одбирање на дизајн, квалитет и функционалност.

Ранци, торби, колички за пазарење, ташни, кошници, несесери што и да се одлучите да куписте КАРЕС Ви нуди најголем избор.

Палетата на овој тип производи во KARES Group не е класична и едноставна. Производите се со врвен квалитет, беспрекорна функционалност и дизајн кој се истакнува во својата категорија.

Голем дел ранци и торби се опремени со USB приклучок за полесно поленење на мобилен телефон. Некои се опремени и со RFID заштита од кражби и со специјални системи за заклучување и безбедност. Така што, категоријата ранци, торби, колички нуди вистински изненадувања.

Ранците доаѓаат во речиси сите димензии за лап топ компјутер 13, 14, 15, 15.6, 16 и 17 инчи. А, даваат и можност за прилагодување според корисникот со дополнителни прегради и голем број на вградени сегменти.

Што се однесува до производите шопинг колички, тие се лесни, практични и ултра модерни и стилизирани колички со 2 тркала.

Овие колички од категоријата ранци, торби, колички следат технолошки напреден концепт за полесен транспорт по секој шопинг. Најголемиот дел од нив целосно се расклопливи. Расклопувањето се одвива со едноставен механизам за кој не е потребна примена на голема сила. Механизмот е многу стабилен и изработен е со неверојатна цврстина.

Сите производи располагаат со иновативен дизај, препознатлив квалитет и безвременски стил.

Ранци торби колички | Shopping kolicka | Torba za pazarenje | Torba | Tasna | Tashna | Moda | Moderna tashna | Vo trend | Kosnica za piknik | Kosnica | Kolicka | Ranec | Ranci | Ranec protiv krazbi | Bobby | Zenski ranec | Maski ranec | Ranci so pregradi | Za lap top | Pregrada za lap top | Pouch za Lap top | Ранец | Торби | Количка

Showing 1–12 of 172 results

Show sidebar

3-in-1 Phone Card Holder – држач за картички и телефон

249.00 ден

Allrounder cross – ташна

1,790.00 ден2,290.00 ден

Allrounder L – торба

2,390.00 ден2,690.00 ден

Allrounder L pocket – торба за патување

2,990.00 ден4,690.00 ден

Allrounder M – торба

1,672.00 ден2,392.00 ден

Allrounder M kids – торба за деца

2,090.00 ден

Allrounder R – ташна/ранец

2,490.00 ден

Allrounder S pocket – ташна за патување

2,590.00 ден

Allrounder trolley – торба/количка

4,890.00 ден

B Bag – торба за пазарување

790.00 ден

Baby organizer – торба за количка за бебе

2,145.00 ден

Babycase – несесер за бебе

895.00 ден