Showing all 7 results

Show sidebar

EasyStore™ – држач за тоалетна хартија

2,990.00 ден
  • Материјал: нерѓосувачки челик
  • Димензии: 68 x 16.5 x 22.5 cm
  • Одржување: држачот се чисти рачно со влажна крпа.

EasyStore™ – држач за тоалетна хартија со четка за вц шолја

4,490.00 ден
  • Материјал: нерѓосувачки челик
  • Димензии: 76 x 17.5 x 23.5 cm
  • Одржување: EasyStore™ - држачот се чисти рачно со влажна крпа Flex™ Steel - држачот се чисти рачно со влажна крпа, додека четката жешка сапуница

Zone – специјален сапун за пена

412.00 ден
Специјална течност за пенлив течен сапун димензии: H 21,0cm- D 6,0cm 0,50l

Zone Grace – мултинаменски сад

795.00 ден
Мултинаменски сад изработен од Полиресин. Боја: Црна Димензии: Диаметар: 9cm Висина: 11,5cm

Zone Saxo – мултинаменска кутија

2,195.00 ден 659.00 ден
Мултинаменска кутија изработена од бетон и полиресин. Боја: сива Димензии: Диаметар: 9cm Висина: 8cm

Zone-завеса за бања (коцки црна)

1,790.00 ден 895.00 ден
Завеса за во бања материјал: полиестер димензии: 80 g- L 200,0cm- W 180,0cm

Zone-закачалки за завеса за бања

490.00 ден
12 парчиња метални закачалки за завеса за во бања