Smart wallet for smart people – е мотото на ÖGON Designs, чии паричници ги нудиме затоа што се поразлични од сите други. Главна карактеристика е алуминиумската изработка при што тој не може да се свитка со првото седнување на него. Покрај издржливоста, најважна е заштитата од електронски кражби, кои се спречени со овој новчаник. Предности кои ги нудат овие паричници:

• Компактен и лесен
• Собира неколку картички + банкноти
• Ги заштитува Вашите кредитни картички и идентификациони документи од RFID кражби
• Дизајниран да се управува со една рака

Покрај паричниците, тука се и специјалниот паричник за монети, паричникот со оддел за пасош и држачот за бизнис картички. Достапни во повеќе бои и големини.

Smart wallet for smart people – e motot na ÖGON Designs, cii novcanici gi nudime zatoa shto se porazlicni od site drugi. Glavna karakteristika e aluminiumskata izrabotka pri sto toj ne moze da se svitka so prvoto sednuvanje na nego. Pokraj izdrzhlivosta, najvazna e zastitata od elektronski krazbi, koi se spreceni so ovoj paricnik.
Prednosti koi gi nudat ovie novanici:

Kompakten i lesen, sobira nekolku karticki + pari, Gi zastituva vasite kreditni karticki i identifikacioni dokumenti od RFID krazbi, Dizajniran da se upravuva so edna raka.

Pokraj paricnicite, tuka se i specijalniot novcanik za moneti, paricnik so oddel za pasos i drzac za biznis karticki. Dostapni vo povekje boi i golemini.

Showing 1–12 of 23 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Hot
Diamond
Dots
Jacquard
Liberty
Skulls
Карбон
Мермер
Сина
Титаниум
Црвена
Црна
Затвори

Card case BIG STOCKHOLD – паричник

1,890.00 ден1,990.00 ден
Луксузен и иновативен паричник изработен од премиум материјали- за брз и лесен пристап и отварање со една рака. • Компактен
Карбон
Лимон зелена
Мермер
Сина
Сребрена
Темно сива
Титаниум
Црвена
Црна
Затвори

Card case STOCKHOLM – паричник

1,490.00 ден1,790.00 ден
Луксузен и иновативен паричник изработен од премиум материјали- за брз и лесен пристап и отварање со една рака. • Компактен
Сина
Сребрена
Црна
Затвори

Card case STOCKHOLM MONEY CLIP – паричник

1,690.00 ден
Луксузен и иновативен паричник изработен од премиум материјали- за брз и лесен пристап и отварање со една рака. Има посебен
Платина
Портокалова
Сина
Затвори

Card case STOCKHOLM V2 – паричник

2,490.00 ден
Луксузен и иновативен паричник изработен од премиум материјали- за брз и лесен пристап и отварање со една рака, кој исто
-40%
Croco
Жолта
Карбон
Кафеава
Крем
Портокалова
Сребрена
Целосно-црна
Црвена
Црна
Затвори

Cascade Wallet

1,794.00 ден3,690.00 ден
Cascade Wallet има механизам за исфрлање на картички кој им овозможува на вашите картички да се лизгаат со едноставно притискање
-17%
Кафеава
Крем
Портокалова
Целосно-црна
Црна
Затвори

Cascade Zipper Wallet

4,790.00 ден 3,990.00 ден
Cascade Zipper Wallet има џеб за монети. Сè уште е супер тенок, а нуди можност за чување на монети. Ако
New
Сива
Црна
Затвори

Cooper – држач за картички

1,490.00 ден
Алуминиумски држач за картички кој може да биде во црна или во сива боја. Држачот има RFID заштита од кражби
Затвори

Cushion – држач за бизнис карти

1,490.00 ден
  • Материјал: нерѓосувачки челик, полиран со ефекти на рефлексија
  • Димензии: 10 x 6.5 x 1.2 цм
New
Затвори

Dion – држач за бизнис картички

1,490.00 ден
Материјал: кожа Димензии: 10 см (l) x 7 см
-13%
Сина
Сребрена
Црна
Затвори

EURO COIN DISPENSER – држач за монети

1,290.00 ден1,490.00 ден
Престанете да губите време пребарувајќи ги потребните монети. Специјалниот паричник за монети има магнетски капак каде може да држите монети
Затвори

Giorgio – држач за бизнис карти

1,490.00 ден
  • Материјал: кожа, кадифе, полиран никел и магнетно зацврстување
  • Димензии: 9.5 (l) cm