Од обични ручеци со пријатели и семејства до весела вечера, изберете од нашиот широк спектар на секојдневни чинии. Разновидни и практични за сите прилики. Изненадете ги вашите гости, со чинии за супи и тестенини, но и за десети, кои заедно креираат совршена целина. Чиниите се направени од порцелан и рачно боени, со златни, металик и пастелни бои. Покрај порцеланските, нашиот асортиман ги опфаќа и чиниите направени од керамика. Тие се подеднакво совршени за прослави на отворено или елегантни средби внатре во домот. Секој сет е спакуван со соодветна луксузна кутија, што ги прави совршен подарок за вашите блиски. Тие се достапни во широк спектар на шарени дизајни за да одговараат на сите вкусови и кујни. Оставете впечаток со извонредно дизајнираните сетови на следниот собир за ручек или вечера.

Od obicni ruceci so prijateli i semejstva do vesela vecera, izberete od nasiot sirok spektar na sekojdnevni cinii. Raznovidni i prakticni za site priliki. Iznenadete gi vasite gosti, so cinii za supi i testenini, no i za deserti, koi zaedno kreiraat sovrsena celina. Ciniite se napraveni od porcelan i racno boeni, so zlatni, metalik i pastelni boi. Pokraj porcelanskite, nasiot asortiman gi opfakja i ciniite napraveni od keramika. Tie se podednakvo sovrseni za proslavi na otvoreno ili elegantni sredbi vnatre vo domot. Sekoj set e spakuvan so soodvetna luksuzna kutija, sto gi pravi sovrsen podarok za vasite bliski. Tie se dostapni vo sirok spektar na sareni dizajni za da odgovaraat na site vkusovi i kujni. Ostavete vpecatok so izvonredno dizajniranite setovi  na sledniot sobir za ruchek ili vechera.

Showing 1–12 of 42 results

Show sidebar

Alabastro – чинија

899.00 ден999.00 ден

Bitz – длабок сад

2,990.00 ден

Bitz – длабок сад, 30 см, темно сина боја

2,990.00 ден

Bitz – чинија

3,990.00 ден

Ciao – чинија за сервирање, 33 х 16 см

1,479.00 ден

Cibo – чинија, златна боја

285.00 ден419.00 ден

Color Loop – сет за кафе (12 парчиња)

5,390.00 ден 3,990.00 ден

Color Loop – сет од 8 чинии

6,190.00 ден 4,643.00 ден

Color Loop – сет од 12 чинии

8,590.00 ден

Deco – сет од 4 длабоки чинии

3,490.00 ден 1,745.00 ден

Gem – чинија за послужување со поклопување

1,390.00 ден

Marmory Combi Set Black – сет од 8 парчиња

6,990.00 ден 4,893.00 ден