Нашиот асортиман на производи за подготовка на храна опфаќа се што ви е потребно за да приготвите вкусен оброк со леснотија. Сетови алатки, сет на дозерки и цедалки, садови за готвење на пареа се само дел од нашата колекција. Ако барате брз и лесен начин за подготовка на храна, тогаш готвење во микробранова може да биде одговорот. Нашите садови за готвење се дизајнирани за да бидат безбедни. Многуте корисни функции и уникатни идеи ви овозможуваат да ги тргнете непријатностите од готвењето. Од омлетите до целата здрава исхрана, преобразувајте го начинот на кој размислувате за микробранова печка.

Надополнете ја вашата кујна и со четки за тесто, шпатули, сет лажици, кои доаѓаат со иновативен дизајн.

Nasiot asortiman na proizvodi za podgotovka na hrana opfakja se sto vi e potrebno za da prigotvite vkusen obrok so lesnotija. Setovi alatki, set na dozerki i cedalki, sadovi za gotvenje na parea se samo del od nasata kolekcija. Ako barate brz i lesen nacin za prigotvuvanje na hrana, togas gotvenjeto vo mikrobranova moze da bide odgovorot. Nasite sadovi za gotvenje se dizajnirani za da bidat bezbedni. Mnogute korisni funkcii i unikatni idei vi ovozmozuvaat da gi trgnete neprijatnostite od gotvenjeto. Od omletite do celata zdrava ishrana, preobrazuvajte go nacinot na koj razmisluvate za mikrobranova pecka.

Nadopolnete ja vasata kujna i so cetka za testo, spaturli, set lazici, koi doagjaat so inovativen dizajn.

Showing 1–12 of 58 results

Show sidebar

Adjustable Rolling Pin – сукало со наврти во боја

1,490.00 ден1,990.00 ден

Batter Shaker – шејкер за течни смеси

1,490.00 ден

Blomst – сет од 3 печати за декорирање

390.00 ден

Blomsterberg – сет за декорација на торти

1,190.00 ден

Blomsterberg Glass – сет од 4 чаши за сервирање

749.00 ден

Blomsterberg Kitchen thermometer – дигитален термометар

1,990.00 ден

Blomsterberg Tyllesaet – 24 делен сет за декорирање

990.00 ден

Blomsterbergs – кеси за шприц (50п.)

293.00 ден

Bloomsterbergs – калап за торта

990.00 ден

BOOK “FROM KITCHEN TO TABLE IN 10 MINUTES” FRENCH

615.00 ден

Brush – четка 45 mm

320.00 ден

Brush – четка за размачкување 35мм

299.00 ден